20 Απρίλιος 2017, 16:41 - Τελευταία Ενημέρωση: 20 Απρίλιος 2017, 16:58

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του κυβερνήτη του μοιραίου ελικοπτέρου

  • Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του κυβερνήτη του μοιραίου ελικοπτέρου
    (Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Βασιλική Πασχάλη)

Με ένα παρατεταμένο χειροκρότημα συγγενείς, φίλοι, στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων αλλά και εκατοντάδες πολίτες είπαν το τελευταίο αντίο στον ταγματάρχη Δημοσθένη Γούλα, τον χειριστή του μοιραίων ελικοπτέρου που κατέπεσε στον Σαραντάπορο Ελασσόνας.

Στην εξόδιο ακολουθία του τελέστηκε στο ναό Αναλήψεως του Σωτήρος στη Λάρισα, εκεί όπου ζούσε ο ταγματάρχης με τη σύζυγο και τα παιδιά του, παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης, η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βασίλης Κόκκαλης, και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Άγημα από την αεροπορία στρατού απέδωσε τιμές, ενώ ελικόπτερα πετούσαν στον ουρανό της Λάρισας. Τραγική φιγούρα η χήρα του άτυχου στρατιωτικού: «Σ’ αγαπάμε, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Σου υπόσχομαι πως θα μεγαλώσω τα παιδιά μας με αγάπη και αξιοπρέπεια. Σ’ αγαπάω πάρα πολύ» ήταν τα συγκινητικά της λόγια.

Η εξόδιος ακολουθία για τον συνταγματάρχη Θωμά Αδάμου θα τελεστεί αύριο στις 10:00 στο Παλαιοκκλήσι Καρδίτσας, και για τον υποστράτηγο Ιωάννη Τζανιδάκη στις 18:00 στην Αρχαία Ελεύθερνα του Ρεθύμνου.