10 Απρίλιος 2017, 11:57 - Τελευταία Ενημέρωση: 10 Απρίλιος 2017, 11:21

Φαντασμαγορικός γάμος Ινδών στο Ζάππειο με πάνω από 500 καλεσμένους! (φωτο)

  • Φαντασμαγορικός γάμος Ινδών στο Ζάππειο με πάνω από 500 καλεσμένους! (φωτο)
    (Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Γιάννης Κολεσίδης)

Στο Ζάππειο Μέγαρο ολοκληρώθηκαν οι τετραήμερες εκδηλώσεις του γάμου-υπερπαραγωγή για ένα ζευγάρι που ήρθε στην Αθήνα από την Ινδία μαζί με πάνω από 500 καλεσμένους. Πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους γάμους ξένων πολιτών που έχουν γίνει την ελληνική πρωτεύουσα τα τελευταία χρόνια· οι καλεσμένοι το βράδυ της Κυριακής, φορώντας τις παραδοσιακές ινδικές ενδυμασίες, έφτασαν στο λιτά στολισμένο Ζάππειο με το κόκκινο τρενάκι που έχει αφετηρία το Σύνταγμα και κάνει το γύρο του ιστορικού κέντρου.

Όπως ήταν φυσικό, πολλοί ήταν οι περαστικοί, κυρίως οι τουρίστες, που σταμάτησαν για να ρωτήσουν για την εκδήλωση αλλά και για την ιστορία του κτηρίου, το οποίο εξωτερικά είχα φωταγωγηθεί σε αποχρώσεις του μωβ. Μάλιστα πολλοί περίμεναν ακόμα και μία ώρα προκειμένου να δουν τους νεόνυμφους να καταφτάνουν.

Η Αθήνα επελέγη από το ζευγάρι μεταξύ άλλων ευρωπαϊκών πόλεων, όπως είπαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ κάποιοι από τους καλεσμένους.

Για τη διαμονή τους είχαν γίνει κρατήσεις στα δύο πολυτελή ξενοδοχεία στην πλατεία Συντάγματος, και σύμφωνα με εκτιμήσεις ο γάμος κόστισε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. «Έχετε μια υπέροχη χώρα, η φιλοξενία ήταν εκπληκτική. Γυρίσαμε όλη την Αθήνα, φτάσαμε μέχρι της μοναδικές παραλίες δίπλα στην πρωτεύουσα σας», ανέφεραν κάποιοι από τους καλεσμένους, ενώ άλλοι δήλωσαν ότι θα επιστρέψουν στην Ελλάδα καθώς «οι τέσσερις μέρες δεν ήταν αρκετές».

Ο γαμήλιος τουρισμός τα τελευταία χρόνια γνωρίζει μεγάλη άνθηση στη χώρα μας. Η Σαντορίνη βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων, κυρίως ζευγαριών από την Κίνα, και υπολογίζεται ότι γίνονται τουλάχιστον 1.000 γάμοι το χρόνο.

Gallery