8 Απρίλιος 2017, 20:59 - Τελευταία Ενημέρωση: 8 Απρίλιος 2017, 20:40

Ανοιχτά τα εμπορικά την Κυριακή

  • Ανοιχτά τα εμπορικά την Κυριακή
    (Φωτ.:ΑΠΕ-ΜΠΕ / Σωτήρης Μπαρμπαρούσης)

Ανοικτά θα είναι την Κυριακή, τα εμπορικά καταστήματα, στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου. Τα καταστήματα θα λειτουργήσουν από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα. Η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων ωστόσο έχει ανακοινώσει 24ωρη απεργία, καταγγέλλοντας τις πολιτικές του μνημονίου.

H Ομοσπονδία κάνει λόγο στην ανακοίνωσή της για καταστροφικές πολιτικές του μνημονίου οι οποίες πολλαπλασιάζουν τα «λουκέτα», εκτοξεύουν την ανεργία και δημιουργούν εργαζόμενους «λάστιχο» με μισθούς πείνας και χωρίς δικαιώματα και κάνει κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στην απεργία.

Θυμίζουμε ότι το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων για την περίοδο των εορτών του Πάσχα 2017 που ανακοινώθηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών, έχει ως εξής: 

Από Μ. Δευτέρα έως και Μ. Πέμπτη τα καταστήματα θα λειτουργήσουν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Την Μ. Παρασκευή από τη 1 το μεσημέρι έως τις 7 το απόγευμα και το Μ. Σάββατο από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

Τη Δευτέρα του Πάσχα (17/4/2017) τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά, ενώ από την Τρίτη του Πάσχα επανέρχεται το κανονικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων.