16 Οκτώβριος 2013, 10:09 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:58

Παγκόσμια διάκριση από την Γραμματική Χρηστίδου!

  • Παγκόσμια διάκριση από την Γραμματική Χρηστίδου!

Παγκόσμια διάκριση από την Γραμματική Χρηστίδου στο Taekwondo!

Τρίτη στον κόσμο ξανά! Tο έκανε όπως (στο διεθνές meeting) στο Βέλγιο (πριν από λίγους μήνες) και στο Τελ Α Βιβ αναδείχθηκε η Γραμματική Χρηστίδου.

Η πρωταθλήτρια του Taekwondo άλωσε και το Ισραήλ στο πλαίσιο του 11th Israel Taekwondo Open Championships με αποτέλεσμα η γαλανόλευκη να στέκει στον ιστό του σταδίου.

Οι αγώνες στο διεθνές τουρνουά ήταν δύσκολοι και το επίπεδο των αντιπάλων ιδιαίτερα υψηλό, μα η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ξεπερνώντας τον εαυτό της βρέθηκε στο βάθρο.

Μάλιστα ο ημιτελικός κρίθηκε σε λεπτομέρειες και έτσι η νεαρή Ελληνίδα έμεινε εκτός τελικού.

Ο πατέρας της και προπονητής της Χρήστος Χρηστίδης συνοδοιπόρος της σε όλο της το ταξίδι, έζησε κι αυτός με ένταση όλους τους αγώνες της Γραμματικής…

Συγχαρητήρια στην νεαρή και στην οικογένεια της, καθώς επανέλαβε τον άθλο του Βελγίου περνώντας από τρομερά εμπόδια, καθώς είχε αναγκαστεί να αφήσει το άθλημα και τον πρωταθλητισμό για ένα μεγάλο διάστημα προκειμένου να εισαχθεί στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Η 20χρονη πρωταθλήτρια σίγουρα δεν είχε κάνει την προετοιμασία των αντιπάλων της καθώς επέστρεψε στα τερέν πριν από λίγους μήνες…κι όμως πάλεψε σαν λέαινα στην αρένα του Ισραήλ.

Μια επιτυχία που δυστυχώς δεν καλύφθηκε από κανένα ΜΜΕ.

Πηγή: e-ptolemeos.gr