16 Οκτώβριος 2013, 08:44 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:58

Δείτε γιατί αποδοκίμασαν έντονα την Ρεπούση!

  • Νέα τροπή με την επιστολή της Ρεπούση για τις γενοκτονίες

Δείτε γιατί αποδοκίμασαν έντονα την Ρεπούση!

Σε εκδήλωση – δημόσια συζήτηση στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με θέμα: «Το μέτρο της διαθεσιμότητας και οι συνέπειές του για το δημόσιο Πανεπιστήμιο και την κοινωνία», παρευρέθηκε η βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Μαρίας Ρεπούση, η οποία ήρθε αντιμέτωπη με έντονες αποδοκιμασίες.

Όλα άρχισαν όταν η κ. Ρεπούση διατύπωσε την άποψη ότι παρά τα προβλήματα, τα πανεπιστήμια θα πρέπει να μείνουν ανοιχτά έστω και με προσωπικό ασφαλείας.  

«Η άρνηση του δημόσιου πανεπιστημίου να δει τις πληγές του και να σκύψει πάνω τους έκανε ευκολότερη την επίθεση εναντίον του» είπε η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ και παρά τις αποδοκιμασίες συνέχισε:   «Κάνουμε έκκληση στους διοικητικούς υπαλλήλους για ανοικτά πανεπιστήμια με προσωπικό ασφαλείας. Ζητάμε από την κυβέρνηση να επανεξετάσει τη διαθεσιμότητα ώστε κανένας να μη χάσει τη δουλειά του».

«Η ΔΗΜΑΡ είναι με τη δική σας πλευρά αλλά με έναν άλλο τρόπο από τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης. Είμαστε μαζί σας στην απεργία. Είμαστε κατά της διαθεσιμότητας, υπέρ της κινητικότητας ώστε να γίνει ένας εξορθολογισμός του προσωπικού των πανεπιστημίων», πρόσθεσε.

Πηγή: protothema.gr