15 Οκτώβριος 2013, 08:42 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:58

Υπάρχει πιθανότητα να βρέξει σήμερα. Δείτε σε ποια περιοχή!

  • Άστατος και βροχερός ο καιρός σήμερα

Υπάρχει πιθανότητα να βρέξει σήμερα. Δείτε σε ποια περιοχή!

Ηλιοφάνεια με αραίες νεφώσεις, βαθμιαία πυκνότερες στα δυτικά και βόρεια τμήματα της χώρας, με πιθανότητα μεμονωμένων τοπικών βροχών στα ορεινά της Μακεδονίας τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες περιμένουμε την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 24 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 14 έως 27 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 13 έως 29 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, αλλά στην Ήπειρο η μέγιστη δεν θα ξεπεράσει τους 25 βαθμούς, 17 έως 25 βαθμούς στις Κυκλάδες και τοπικά έως τους 27 βαθμούς στην Κρήτη, 15 έως 25 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, όπου βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους-νοτιοδυτικούς μέτριους 4-5 μποφόρ, ενώ εξαίρεση θα παρουσιάσει το Νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου θα πνέουν άνεμοι βορειοδυτικών διευθύνσεων μέτριοι 4-5 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, όπου βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους έως σχεδόν μέτριους 4 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένα ποσοστά υγρασίας και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, όπου βαθμιαία στο Ν. Ευβοϊκό θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς έως σχεδόν μέτριους 4 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις, όπου πρόσκαιρα τις μεσημεριανές ώρες θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς σχεδόν μέτριους 4 μποφόρ.

Πηγή: meteo.gr