24 Μάρτιος 2017, 14:02 - Τελευταία Ενημέρωση: 24 Μάρτιος 2017, 14:43

Για μια γυναίκα η δολοφονία του 47χρονου από τον Παραολυμπιονίκη

  • Για μια γυναίκα η δολοφονία του 47χρονου από τον Παραολυμπιονίκη
    Το πρακτορείο ΟΠΑΠ του 36χρονου Παραολυμπιονίκη στο Μοσχάτο (φωτ.: protothema.gr)

Η εν διαστάσει σύζυγος του 47χρονου που έπεσε νεκρός μέσα στο πρακτορείο ΟΠΑΠ στο Μοσχάτο φαίνεται ότι είναι η αιτία του φονικού με πρωταγωνιστή τον 36χρονο Παραολυμπιονίκη. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο δράστης είχε ερωτική σχέση με τη συγκεκριμένη γυναίκα, ενώ οι αστυνομικοί διευκρινίζουν ότι το θύμα δεν ήταν υπάλληλος στο πρακτορείο, αλλά ιδιοκτήτης ενός μικρού ξενοδοχείου στον Πειραιά.

Όπως είπε ο Παραολυμπιονίκης στους αστυνομικούς, ο 47χρονος το βράδυ της Πέμπτης πήγε στο πρακτορείο κρατώντας όπλο προκειμένου να του ζητήσει το λόγο για το δεσμό που διατηρούσε με την εν διαστάσει σύζυγό του. Ακολούθησε έντονος διαπληκτισμός, και –σύμφωνα πάντα με την ομολογία του δράστη– κάποια στιγμή προσπάθησε να πάρει το όπλο από το θύμα και αυτό εκπυρσοκρότησε. Στη συνέχεια τον πυροβόλησε τρεις ακόμα φορές.

Μέσα στο πρακτορείο βρέθηκαν πέντε κάλυκες και το 22άρι όπλο που κατείχε χωρίς άδεια ο 47χρονος.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το ίδιο το θύμα ήταν αυτό που λίγο προτού εκπνεύσει πρόλαβε να τηλεφωνήσει στην αστυνομία. Ο Παραολυμπιονίκης μετά το φονικό έφυγε από το πρακτορείο, κατέβασε τα ρολά και άφησε εκεί τον 47χρονο. Λίγο αργότερα συνελήφθη στο σπίτι του που βρίσκεται σε μικρή απόσταση.

«Εγώ τον σκότωσα. Δεν το ήθελα, θόλωσε το μυαλό μου. Τσακωθήκαμε για προσωπικούς λόγους, ήρθε στο πρακτορείο με το πιστόλι και με απείλησε... Φοβήθηκα, άρπαξα το πιστόλι και τον πυροβόλησα στο κεφάλι. Στη συνέχεια τα έχασα, δεν ήξερα τι να κάνω. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί τους είδα, αλλά έφυγα και έφτασα σπίτι μου», φέρεται να είπε στην ομολογία του.