14 Οκτώβριος 2013, 10:40 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:59

Koντρα ΠΑΣΟΚ - ΝΔ, για τα αρματα την 28η Οκτωβρίου

  • Koντρα ΠΑΣΟΚ - ΝΔ, για τα αρματα την 28η Οκτωβρίου

Koντρα ΠΑΣΟΚ - ΝΔ, για τα αρματα την 28η Οκτωβρίου

«Η παρέλαση πρέπει να γίνεται όπως αρμόζει σε ένα γεγονός που τιμά την ιστορική μας επέτειο, δίνοντας τη δυνατότητα στο λαό της Β. Ελλάδος και της Θεσσαλονίκης ειδικότερα, να συμμετάσχει, να δει, να θαυμάσει και να τιμήσει τα παιδιά του, που υπηρετούν την πατρίδα, αλλά και μέρος των δυνατοτήτων του αμυντικού μας συστήματος, το οποίο έχει αποκτήσει η πατρίδα μας με θυσίες των Ελλήνων».

Τα παραπάνω αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, απαντώντας στο ΠΑΣΟΚ, που διαφωνεί με την επιστροφή των μηχανοκίνητων μέσων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Η ΝΔ διευκρινίζει πως η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου φέτος, όπως ενημέρωσαν οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, θα γίνει με το δυναμικό που διαθέτει η περιοχή της Θεσσαλονίκης και μόνον, χωρίς σημαντική επιπλέον οικονομική επιβάρυνση συγκριτικά με τις παρελάσεις των τριών τελευταίων χρόνων και χωρίς συμμετοχή μαχητικών αεροσκαφών, πλην ενός αεροσκάφους επιδείξεων που συμμετείχε και τα προηγούμενα χρόνια ως συμβολική εκπροσώπηση της Πολεμικής Αεροπορίας.

Πηγή: seleo.gr