14 Οκτώβριος 2013, 08:47 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:59

Με καλό καιρό ξεκινάει η εβδομάδα!

  • Βελτιώνεται σήμερα ο καιρός

Με καλό καιρό ξεκινάει η εβδομάδα!

Καλοκαιρία σε ολόκληρη τη χώρα με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες και πιθανότητα μεμονωμένων τοπικών βροχών το μεσημέρι στα ορεινά της Μακεδονίας, περιμένουμε τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 24 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 12 έως 26 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 15 έως 28 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 14 έως 28 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 15 έως 25 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι στο Σαρωνικό και μέτριοι έως ισχυροί στο Ν. Ευβοϊκό με βαθμιαία εξασθένηση.

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι.

Πηγή: meteo.gr