14 Οκτώβριος 2013, 08:30 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:59

Σοκ: Δεμένη κοπέλα σε κυπαρίσσι στο νεκροταφείο!

  • Άστεγος κοιμόταν σε νεκροταφείο

Σοκ: Δεμένη κοπέλα σε κυπαρίσσι στο νεκροταφείο!

Δεμένη κοπέλα σε κυπαρίσσι στο νεκροταφείο της Φραγκαβίλας σε άθλια κατάσταση ήταν η εικόνα που αντίκρυσε υπάλληλος που το επισκέφθηκε πρόσφατα και σοκαρίστηκε από το θέαμα. Με τέτοιες εικόνες που σοκάρουν και θυμίζουν ταινίες θρίλερ έρχονται αντιμέτωποι το τελευταίο διάστημα εργαζόμενοι στο κοιμητήριο καθώς και συγγενείς και φίλοι θανόντων που επισκέπτονται το νεκροταφείο Φραγκαβίλας.

Προ ημερών υπάλληλος του νεκροταφείου, μόλις έφτασε κοντά στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας, που βρίσκεται στο κοιμητήριο, υπέστη σοκ όταν σε κυπαρίσσι είδε δεμένη (!) μια κοπέλα η οποία βρισκόταν σε άθλια κατάσταση. Αμέσως ειδοποιήθηκε αστυνομία και ασθενοφόρο και η δυστυχισμένη κοπέλα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Επίσης βρέθηκε ανοικτός, οικογενειακός τάφος! Άγνωστος δράστης, χωρίς ιερό και όσιο, έσπασε την ταφόπλακα και τον σταυρό του τάφου, όπως αναφέρει το agioritikovima.gr

Κατά καιρούς στο νεκροταφείο μπαίνουν περιθωριακοί τύποι και κλέβουν καντήλια και λάδι. Ανοίγουν τα ντουλαπάκια των τάφων και παίρνουν ότι έχει αξία.

Ο ιερέας που βρέθηκε στο νεκροταφείο για την κηδεία προσφιλούς του προσώπου τόνισε: "Όμως το θλιβερό περιστατικό με τον τάφο που έσπασαν βάνδαλοι είναι κάτι που θα πρέπει να μας προβληματίσει, ιδιαίτερα μάλιστα μετά το περιστατικό με την δεμένη κοπέλα στο κυπαρίσσι. Αυτές είναι επικίνδυνες καταστάσεις…".

Πηγή: madata.gr