20 Μάρτιος 2017, 09:39 - Τελευταία Ενημέρωση: 20 Μάρτιος 2017, 09:32

Ανθρωποκυνηγητό για τον Σώρρα και τη σύζυγό του

  • Ανθρωποκυνηγητό για τον Σώρρα και τη σύζυγό του
    (Φωτ. αρχείου: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Στο εξωτερικό φέρεται να έχουν διαφύγει ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του, μετά την ερήμην 8ετή καταδίκη του πρώτου χωρίς αναστολή, την περασμένη Παρασκευή. Παρά τις έρευνες της Αστυνομίας δεν έχει καταστεί δυνατό να εντοπιστεί ο Αρτέμης Σώρρας και να οδηγηθεί στη φυλακή.

Η ειδική ομάδα της ΕΛΑΣ που συστάθηκε για τον εντοπισμό του ζευγαριού, εκτιμά πως έχουν διαφύγει στο εξωτερικό.

Εντύπωση προκαλεί η αποκάλυψη ότι η σύζυγος του καταζητούμενου βρισκόταν στην αίθουσα του δικαστηρίου την ημέρα εκδίκασης της υπόθεσης και μόλις αντιλήφθηκε ότι δεν θα πάρει αναβολή και θα εκδικαστεί κανονικά έφυγε τρέχοντας.

Ίσως διέφυγε από την Πάτρα
Δεδομένων των σχέσεων του με την Πάτρα αλλά και με βάση το γεγονός ότι το όνομά του δεν βρέθηκε στις λίστες κάποιας αεροπορικής εταιρείας, στην ΕΛΑΣ εκτιμούν ότι είναι πιθανό ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του να έχουν διαφύγει στην Ιταλία και από εκεί σε κάποια χώρα της Λατινικής Αμερικής.

Για το λόγο αυτό έλεγχοι γίνονται στο λιμάνι της Πάτρας, σε τουριστικά γραφεία ενώ ελέγχεται και το υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Ωστόσο, οι απαντήσεις για το πού βρίσκεται ο καταδικασμένος για υπεξαίρεση θα βρεθούν μελετώντας τα ηλεκτρονικά του ίχνη, τη διαδρομή που ακολούθησε το βίντεο μέχρι να φθάσει στα χέρια εκείνου που το ανέβασε το YouTube. Συγκεκριμένα, ψάχνουν τα «αποτυπώματα» του κόμβου μετάδοσης, αποστολής και του παραλήπτη προκειμένου να εντοπίσουν έστω και ένα στίγμα του χώρου παρουσίας του αναζητούμενου ζευγαριού, με τα πρώτα αποτελέσματα να αναμένονται σήμερα.

Το Σάββατο έγιναν έρευνες στις οικίες των τεσσάρων παιδιών του καταζητούμενου σε Νέα Σμύρνη, Καλλιθέα και Μεσόγεια. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν επίσης ότι το «επίσημο» τηλέφωνο του Αρτέμη Σώρρα αλλά και της συζύγου του έκλεισαν από το μεσημέρι της Παρασκευής λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της καταδικαστικής απόφασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ