15 Μάρτιος 2017, 07:58 - Τελευταία Ενημέρωση: 15 Μάρτιος 2017, 06:15

Πού θα βρέξει σήμερα

  • Πέφτει η θερμοκρασία Κυριακή-Δευτέρα
    (Φωτ.: weatherwizkids.com)

Τοπικές βροχές στα ανατολικά και βόρεια τις πρωινές ώρες προβλέπει για σήμερα Τετάρτη 15 Μαρτίου η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα είναι βόρειοι 5 με 7 μποφόρ.

Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με βροχές μικρής διάρκειας και βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7-16 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες και γρήγορη βελτίωση προβλέπονται στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα είναι από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Σε Μακεδονία, Θράκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τοπικές βροχές στην Κεντρική Μακεδονία τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα είναι από 5-15 βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία κατά τόπους 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.  Υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών ή όμβρων στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8-18 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες ώρες με τοπικές βροχές βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα είναι από 6-17 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα σημειωθούν παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα είναι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10-17 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες αναμένονται στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα είναι από 9-17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.