15 Μάρτιος 2017, 10:05 - Τελευταία Ενημέρωση: 15 Μάρτιος 2017, 10:45

Travel Channel: Η Αθήνα στους 16 ονειρικούς προορισμούς για τους Αμερικανούς

  • Travel Channel: Η Αθήνα στους 16 ονειρικούς προορισμούς για τους Αμερικανούς
    (Φωτ.: travelchannel.com)

Η Αθήνα συγκαταλέγεται ανάμεσα στους 16 ονειρικούς προορισμούς των ταξιδιωτικών συντακτών του μεγάλου αμερικανικού δικτύου Travel Channel. Τα μέρη αυτά βρίσκονται στη λίστα προορισμών τους, στους οποίους προγραμματίζουν οι ίδιοι τα επόμενα ταξίδια τους.

Όπως αναφέρει η Felicia Feaster, αρχισυντάκτρια του Travel Channel, «αυτή την άνοιξη θα σβήσω από τη λίστα των ονειρικών προορισμών την Αθήνα, καθώς θα την επισκεφθώ. Όταν ήμουν στο σχολείο ζούσα στην Αθήνα για τρία χρόνια όταν ο πατέρας μου ήταν αξιωματικός που εργαζόταν στον ελληνικό στρατό. Δε μπορώ να φαντασθώ καλύτερη εμπειρία ζωής, ιδιαίτερα για έναν έφηβο.

»Το American Community School με παιδιά από όλο τον κόσμο, τα ψώνια και οι καφετέριες στην Αθήνα, τα μαθητικά ταξίδια στην Κρήτη και στη Θεσσαλονίκη. Η καλύτερή μου φίλη, η Ντέμπι, θυμάται ότι αποκαλούσαμε τη Θεσσαλονίκη "χαλαρή". Το Μάρτιο θα πάρω μαζί μου το γιο μου που λατρεύει τα ταξίδια και είναι στην ηλικία που ήμουν εγώ όταν ταξίδεψα στην Ελλάδα για πρώτη φορά. Ελπίζω να την αγαπήσει όσο εγώ».

Οι άλλες 15 επιλογές της συντακτικής ομάδας του Travel Channel είναι οι εξής: Cinque Terre-Iταλία, Νέα Ζηλανδία-Half Dome, Εθνικό πάρκο Γιοσέμιτι, Καμπότζη, Λιόν-Γαλλία, Τουρκία, Σκωτία, Αλάσκα, Ουάσινγκτον, Κίνα, Αργεντινή, Ιρλανδία, Ιρλανδία και Λονδίνο, Ιαπωνία και Νησιά του Πάσχα.