12 Μάρτιος 2017, 17:09 - Τελευταία Ενημέρωση: 12 Μάρτιος 2017, 17:18

Telegraph: Τρεις ελληνικές παραλίες στις 20 καλύτερες του κόσμου

  • Telegraph: Τρεις ελληνικές παραλίες στις 20 καλύτερες του κόσμου

Η βρετανική εφημερίδα Telegraph παρουσίασε λίστα που περιλαμβάνει 20 παραλίες, τις οποίες χαρακτηρίζει ως τις καλύτερες στον κόσμο, με κριτήριο το τι ψάχνει κανείς για τις διακοπές του. Σ' αυτόν τον κατάλογο, λοιπόν, περιλαμβάνονται τρεις παραλίες από ισάριθμα ελληνικά νησιά: τη Λευκάδα, τη Μύκονο και την Κρήτη.

Συγκεκριμένα, η παραλία Άγιος Ιωάννης είναι, για την Telegraph, ο κορυφαίος προορισμός για θαλάσσια σπορ (και ειδικότερα για τους λάτρεις του kite surfing). Η εφημερίδα προτείνει παράλληλα, από το ίδιο νησί, την Βασιλική, το Κάθισμα και φυσικά το Πόρτο Κατσίκι.

Ως καλύτερο νησί για πάρτι, αναδεικνύεται, για άλλη μια φορά, η Μύκονος, καθώς είναι ένας από «τους πιο λαμπερούς προορισμούς της Ελλάδας», με την παραλία Paradise να χαρακτηρίζεται ως «η απόλυτη παραλία για πάρτι, που προσφέρει θαλάσσια σπορ το πρωί και κλάμπινγκ με τη δύση του ήλιου», όπως γράφει χαρακτηριστικά η Telegraph.

Από τη λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει η Κρήτη και η παραλία Ελαφονήσι στα Χανιά, που προτείνεται ως η απόλυτη παραλία για ηλιοθεραπεία. «Το έχετε δει σίγουρα σε αφίσες και φωτογραφίες, επομένως δεν θα δυσκολευτείτε να το αναγνωρίσετε» αναφέρει η εφημερίδα.