11 Οκτώβριος 2013, 17:18 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:59

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Μετωπική θανάτου για νεαρό στρατιώτη

  • Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Μετωπική θανάτου για νεαρό στρατιώτη

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Μετωπική θανάτου για νεαρό στρατιώτη.

Οδηγός αυτοκινήτου έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί στο δρόμο του Πανοράματος, λίγο πριν από τον τερματικό σταθμό Χορτιάτη του ΟΑΣΘ.

Από τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος στρατιώτης, ηλικίας 23 ετών, επιχείρησε να προσπεράσει λεωφορείο του ΟΑΣΘ, αλλά συγκρούστηκε μετωπικά με δεύτερο λεωφορείο του Οργανισμού που ερχόταν στο αντίθετο ρεύμα, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία.

Σύμφωνα με πληροφορίες το λεωφορείο που επιχείρησε να προσπεράσει πάτησε φρένο για να αποφύγει τη σύγκρουση και βγήκε από τον δρόμο. Λόγω του τροχαίου "παρέλυσε" ο συγκεκριμένος δρόμος και με δυσκολία κατάφεραν να προσεγγίσουν το σημείο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, πυροσβεστικά οχήματα και περιπολικά της τροχαίας.

Στο νοσοκομείο οι τραυματισμένοι επιβάτες και ο οδηγός λεωφορείου

Όπως έγινε γνωστό, από το τροχαίο τραυματίστηκαν ελαφρά τρεις επιβάτες των αστικών λεωφορείων καθώς κι ένας από τους δύο οδηγούς τους. Όλοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ''Παπαγεωργίου'' και η κατάσταση της υγείας τους, δεν εμπνέει ανησυχία.

Άνδρες της τροχαίας διέκοψαν την κυκλοφορία στην διασταύρωση του δυστυχήματος και δημιουργήθηκε κυκλοφοριακό χάος στους δρόμους.

Στο μεταξύ, η πρωινή βροχόπτωση και ως εκ τούτου η ολισθηρότητα του δρόμου δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης. Σε αρκετές περιπτώσεις καταγράφηκαν τροχαία ατυχήματα με υλικές ζημιές, στα οποία κλήθηκε να επιληφθεί η τροχαία.

Πηγή: newsit.gr