9 Μάρτιος 2017, 07:48 - Τελευταία Ενημέρωση: 9 Μάρτιος 2017, 07:57

Βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα

  • Βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, στα ανατολικά, κεντρικά και νότια τμήματα της Ελλάδας προβλέπονται για σήμερα, ενώ αναμένονται χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Στα δυτικά της χώρας προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στη Δυτική Πελοπόννησο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί 5-18 βαθμούς Κελσίου στη Βόρεια Ελλάδα, 8-13 βαθμούς Κελσίου στην κεντρική και νότια Ελλάδα, 8-17 βαθμούς Κελσίου στη δυτική Ελλάδα, 12-15 βαθμούς Κελσίου στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 12-15 βαθμούς Κελσίου στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ και πρόσκαιρα θυελλώδεις 8 μποφόρ, με βαθμιαία όμως εξασθένηση από το απόγευμα, στο υπόλοιπο Αιγαίο από ανατολικές-νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, με ενίσχυση σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ.

Νεφώσεις με βροχές και παροδικές καταιγίδες περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Βελτίωση του καιρού από τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9-13 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές-βορειοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και πρόσκαιρα στα ανατολικά ισχυροί 6 μποφόρ.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας περιμένουμε σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9-17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ.

Πηγή: meteo.gr