10 Οκτώβριος 2013, 17:19 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:59

Οι φίλαθλοι του Απόλλωνα 1926 στηρίζουν στην ομάδα τους έμπρακτα!

  • Απόλλων 1926: Ανακατασκευή χλοοτάπητα με χρήματα του ερασιτέχνη

 

Οι φίλαθλοι του Απόλλωνα 1926 στηρίζουν στην ομάδα τους έμπρακτα! Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Απόλλων 1926 για τα άτομα που βοήθησαν στις εργασίες για την ανανέωση του γηπέδου της ομάδας. Ακολουθεί η ανακοίνωση:

 

Η Π.Α.Ε. Απόλλων 1926 θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τα 20 και πλέον άτομα τα οποία επί αρκετές μέρες δούλεψαν αφιλοκερδώς, αφήνοντας δουλειές και οικογένειες και κατάφεραν να δώσουν ένα αέρα ανανέωσης στις γηπεδικές εγκαταστάσεις.

Με πρωτοβουλία του Ομίλου Φίλων Απόλλωνα Πόντου έγιναν αρκετές εργασίες για την όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα του γηπέδου. Ήδη υπάρχει μεγάλη διαφορά και θα το αντιληφθούν όλοι οι φίλαθλοι που θα βρεθούν την Κυριακή στο γήπεδο για τον αγώνα με τον Βατανιακό. Υπάρχουν πολλές σκέψεις και για άλλες κινήσεις που θα γίνουν στο άμεσο μέλλον στο γήπεδο και αυτό δείχνει το πόσο κοντά είναι οι φίλαθλοι στον Απόλλωνα, δείχνει την ανιδιοτελή αγάπη για την ομάδα και την αφοσίωση τους.

Έτσι λοιπόν ο πρόεδρος και η διοίκηση της ομάδας νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν και να χαιρετίσουν αυτή την κίνηση και ευχή όλων είναι να γίνουν πολλές τέτοιες πράξεις και στο μέλλον.