5 Μάρτιος 2017, 07:34 - Τελευταία Ενημέρωση: 4 Μάρτιος 2017, 23:29

Κυριακή με ανοιξιάτικο καιρό αλλά και τοπικές βροχές

  • Κυριακή με ανοιξιάτικο καιρό αλλά και τοπικές βροχές
    (Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Γιούλη Γεωργαντίδου)

Αραιές νεφώσεις βαθμιαία πιο πυκνές, με τοπικές βροχές το βράδυ της Κυριακής στα βορειοδυτικά προβλέπουν οι μετεωρολόγοι. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και σταδιακά στα πελάγη 5 μποφόρ. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα κυρίως τις πρωινές ώρες.

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις που από το απόγευμα βαθμιαία θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι αρχικά ασθενείς και σταδιακά νότιοι μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αραιές νεφώσεις που από το απόγευμα βαθμιαία θα πυκνώσουν. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι αρχικά ασθενείς και σταδιακά νοτιοανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 6 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένονται αραιές νεφώσεις οι οποίες από τα δυτικά βαθμιαία θα πυκνώσουν. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι αρχικά ασθενείς και σταδιακά νότιοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 5 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Ήπειρο, νησιά Ιονίου, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές, με τοπικές βροχές το βράδυ στα βορειοδυτικά. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε ανατολική Στερεά, Θεσσαλία, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι αρχικά ασθενείς και σταδιακά νότιοι 3 με 4, και στα ανατολικά μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 6 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη γενικά αίθριος καιρός.  Από το απόγευμα αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι αρχικά μεταβλητοί 3 με 4 και σταδιακά νότιοι μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Από το απόγευμα αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι αρχικά μεταβλητοί 3 με 4 και σταδιακά νότιοι 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.