17 Φεβρουάριος 2017, 16:09 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Φεβρουάριος 2017, 15:26

Δεν είχε όρεξη για λόγια ο Τσακαλώτος στη Θεσσαλονίκη

  • Δεν είχε όρεξη για λόγια ο Τσακαλώτος στη Θεσσαλονίκη
    (Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Αλέξανδρος Βλάχος)

Φαίνεται ότι έκατσε βαριά η ήττα από τη Σάλκε στον γνωστό για τα ΠΑΟΚτσήδικα αισθήματά του υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, και έτσι δεν είχε όρεξη για πολλά λόγια και δημόσιες τοποθετήσεις. Ίσως έτσι και να εξηγείται το γεγονός ότι επέλεξε να μην κάνει καμία δήλωση για τις συναντήσεις που είχε με φορείς της Θεσσαλονίκης, και να στήσει για ώρες στο κρύο τους εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης, έξω από το πρωθυπουργικό γραφείο, στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης.

Όπως και να το κάνουμε, η παρουσία ενός υπουργού Οικονομικών στη Θεσσαλονίκη δεν αποτελεί συνηθισμένο γεγονός, ιδίως όταν συναντάται με εκπροσώπους σειράς σημαντικών φορέων.

Αναμφισβήτητα, όλοι θα ήθελαν να γνωρίζουν τι είπε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος για την πορεία της βιομηχανίας στη βόρεια Ελλάδα, για το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, την Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης, την Εγνατία Οδό και το Μέγαρο Μουσικής. Ωστόσο, αποφασίστηκε η όποια πληροφόρηση να προέλθει από διαρροές.

Έτσι, από διαρροές μάθαμε ότι ο υπουργός Οικονομικών εξέφρασε την εκτίμηση στους βιομηχάνους ότι την 20ή Φεβρουαρίου θα ολοκληρωθεί η β’ αξιολόγηση.