16 Φεβρουάριος 2017, 12:29 - Τελευταία Ενημέρωση: 16 Φεβρουάριος 2017, 12:18

Το νέο iPhone 8 θα είναι... μαγικό και ακριβό

  • Το νέο iPhone 8 θα είναι... μαγικό και ακριβό
    Πώς θα είναι το νέο iPhone; Τα σενάρια είναι άπειρα (φωτ.: techbuffalo.com)

Οργιάζουν οι φήμες για το πώς θα είναι το νέο iPhone της Apple που αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του τον Σεπτέμβριο του 2017. Και πώς να μην συμβαίνει αυτό, όταν όλα όσα λέγονται για τα πρωτότυπα χαρακτηριστικά του εξάπτουν την φαντασία των χρηστών περισσότερο παρά ποτέ.

Το iPhone 8 θα έχει οθόνη OLED, μεγαλύτερη μνήμη, καλύτερη μπαταρία, ασύρματη φόρτιση και μια τιμή που θα ξεπερνάει τα 950 ευρώ!

Όπως σημειώνει ο ιστότοπος MacRumors.com, η Apple τη 10η επέτειο από την κυκλοφορία του πρώτου iPhone σχεδιάζει να τη γιορτάσει διαθέτοντας στην αγορά ένα πραγματικά επαναστατικό μοντέλο και για αυτό ήδη δοκιμάζει 10 πρωτότυπα μοντέλα για να επιλέξει το κορυφαίο. Βέβαιη θεωρείται η αντικατάσταση της LED οθόνης με μία ακριβότερη OLED, καθώς και η ενσωμάτωση συστήματος απομακρυσμένης φόρτισης.

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της εταιρείας Τζόνι Άιβ λέγεται ότι θέλει ένα τηλέφωνο που να μοιάζει με λεπτό φύλλο γυαλιού, με το home button (κεντρικό κουμπί) και τον αισθητήρα αποτυπώματος (Touch ID) να βρίσκονται κάτω από την οθόνη. Η μπαταρία θα είναι ισχυρότερη από αυτή του iPhone 7, η τιμή του οποίου έφτανε στις ΗΠΑ τα 969 δολάρια, για την έκδοση των 256 GB.

O Μινγκ Τσι Κουό, αναλυτής της KGI Securities Αnalyst κάνει λόγο για τρία νέα μοντέλα της Apple που θα ενσωματώνουν το νέο σύστημα φόρτισης.

Η αύξηση της θερμοκρασίας λόγω της ασύρματης φόρτισης θα αντιμετωπιστεί, κατά τις εικασίες, με μία επιπρόσθετη επίστρωση γραφίτη.

«Ενώ δεν περιμένουμε γενικά οι χρήστες να παρατηρήσουν την διαφορά η πλαστικοποίηση με ένα πρόσθετο φύλλο γραφίτη είναι απαραίτητη για τον καλύτερο θερμικό έλεγχο του τηλεφώνου και κατά συνέπεια για τη σταθερή του λειτουργία. Αυτό συμβαίνει επειδή τα FPCB αντικαθίστανται με μεμβράνη, η οποία είναι πιο ευαίσθητη στην αλλαγή θερμοκρασίας στα OLED iPhone» αναφέρει χαρακτηριστικά.