10 Φεβρουάριος 2017, 14:38 - Τελευταία Ενημέρωση: 10 Φεβρουάριος 2017, 13:58

Με άρωμα Πόντου ο τελικός του Junior Music Stars – Τι λέει ο Ανδρέας Σιδηρόπουλος

  • Με άρωμα Πόντου ο τελικός του Junior Music Stars – Τι λέει ο Ανδρέας Σιδηρόπουλος
    (Φωτ.: Βασίλης Καρυοφυλλίδης)

Μπορεί να μην κατάφερε ο ίδιος με την ομάδα του να συγκεντρώσουν τα περισσότερα αστέρια και να βρεθούν στον σημερινό τελικό, όμως ο λυράρης του Junior Music Stars Ανδρέας Σιδηρόπουλος κάνει το δικό του απολογισμό για την εμπειρία του και τον μοιράζεται μαζί μας.

«Ήταν μια πολύ καλή εμπειρία. Νομίζω ότι είμαι ευχαριστημένος μέχρι εδώ που έφτασα», δηλώνει στο pontos-news.gr ο λυράρης από το Ελαιοχώρι Καβάλας.

Αν και πέρασε η ομάδα που είχε μαζέψει από την αρχή τα πιο πολλά αστέρια (δύο περισσότερα), αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα γιορτάσουν όλοι τον τελικό. Όλοι θα παρουσιάσουν κάτι δικό τους σήμερα, όπως μας λέει. Έτσι, η παραγωγή μαζί με τους όλους του διαγωνιζόμενους θα στήσουν τη δική τους γιορτή. Μια γιορτή με πολλές εκπλήξεις, και με συμμετοχή της Ένωσης Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού, η οποία θα παρουσιάσει το χορό τίκ'.


Από την εμφάνιση του μικρού λυράρη στην τελευταία εκπομπή, πριν τον τελικό

«Γνώρισα πάρα πολύ σπουδαίους ανθρώπους» λέει στο pontos-news.gr ο μικρός κεμεντζετζής. «Πήρα πολύτιμες συμβουλές», προσθέτει, ενώ τονίζει το γεγονός ότι η συμμετοχή του στο διαγωνισμό θα τον βοηθήσει να έχει μια καλή σταδιοδρομία.

«Δεν με πτοεί που δεν πέρασα, καθόλου μπορώ να πω. Δεν ήταν το θέμα μου να περάσω, ήταν καθαρά για το θέμα εμπειρίας». Προτείνει δε στους συνομηλίκους του που ασχολούνται με τη μουσική και το τραγούδι, αν ξαναγίνει όμοιος διαγωνισμός να συμμετάσχουν. Σίγουρα έχουν να αποκομίσουν πράγματα κι εμπειρίες.

Απόψε θα βγει ένας νικητής από τους μουσικούς κι ένας από τους τραγουδιστές.

Τους στόχους του τους είχε θέσει πολύ πριν από το διαγωνισμό, και θα συνεχίσει να εργάζεται με σκοπό να τους υλοποιήσει: «Να βελτιώνομαι συνέχεια ως μουσικός», αναφέρει, «να περάσω στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας που είναι ένα όνειρό μου, στο τμήμα Μουσικών Σπουδών», αλλά και να γίνει «αξιόλογος καλλιτέχνης, αξιόλογος μουσικός στον ποντιακό χώρο», ευελπιστώντας ο κόσμος να τον αγαπήσει. Σίγουρα δεν θα αφήσει και την ψαλτική που τόσο αγαπάει.


Τα δύο ποντιόπουλα από τη βόρεια Ελλάδα που συμμετείχαν στο διαγωνισμό,
ο Ανδρέας Σιδηρόπουλος και η Αγγελική Μισαηλίδου

Κλείνοντας αυτή την εμπειρία ζωής, ο νεαρός καλλιτέχνης που μάγεψε με τη λύρα του το πανελλήνιο μάς εκμυστηρεύεται πως μεταξύ τους οι συμμετέχοντες ανέπτυξαν δεσμούς φιλίας. «Δεθήκαμε ως άτομα, και με τους γονείς και με την παραγωγή», μας λέει, ευελπιστώντας να ξανασυναντηθούν οι δρόμοι τους στο μέλλον.

Βασίλης Καρυοφυλλίδης