3 Οκτώβριος 2013, 09:11 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:01

Φρικιαστικό έγκλημα μεταξύ αδελφών στην Ισπανία

  • 42χρονη ομολόγησε ότι κατέσφαξε τον 30χρονο Κενυάτη σύντροφό της

Φρικιαστικό έγκλημα μεταξύ αδελφών στην Ισπανία. Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν οι αστυνομικές αρχές, όταν βρήκαν στον καταψύκτη του μαγαζιού αλλά και του σπιτιού 48χρονου κρεοπώλη το τεμαχισμένο σώμα του αδελφού του.

Ένας Ισπανός χασάπης σκότωσε και στη συνέχεια τεμάχισε τον ίδιο του τον αδελφό! Στη συνέχεια αποθήκευσε τα κομμένα μέλη του σώματος σε έναν ψυγειοκαταψύκτη της επιχείρησής του, ενώ το κεφάλι του αδελφού του το έβαλε στο ψυγείο, όπου φύλαγε τα τρόφιμά του.

Ο λόγος για τον 48χρονο Aurele Almanza, ο οποίος σκότωσε τον 52χρονο αδελφό του Osmas επειδή βρισκόταν σε αυτοάμυνα και στη συνέχεια, όταν συνειδητοποίησε τι είχε κάνει, κατακρεούργησε το πτώμα και το έβαλε μέσα σε σακούλες, για να αποφύγει τη σύλληψη.

Ο αδελφοκτόνος αποκάλυψε το έγκλημα ένα χρόνο μετά όταν και παρουσιάστηκε στην τοπική της Μαγιόρκα.

Σύμφωνα με την απολογία του υποστήριξε ότι δολοφόνησε τον αδελφό του, καθώς εκείνος προσπάθησε να του επιτεθεί με ένα σφυρί κατά τη διάρκεια ενός αγώνα.

Όταν η αστυνομία επισκέφτηκε τον τόπο του εγκλήματος ο 48χρονος τους έδειξε που είχε τοποθετήσει μέσα στον καταψύκτη τα κομμένα μέρη του σώματος του αδερφού του.

Ο αδελφοκτόνος, τέλος, φέρεται να είπε στην αστυνομία ότι είχε στοιχειώσει από τη σκέψη ότι το σώμα του αδελφού του γέμιζε την κατάψυξη. Έτσι, μην αντέχοντας τις τύψεις, αποφάσισε να παραδοθεί στην αστυνομία.

Dailymail

Πηγή: news247.gr