3 Οκτώβριος 2013, 08:16 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:01

Άστατος ο καιρός για σήμερα με βροχές και καταιγίδες

  • Άστατος ο καιρός για σήμερα με βροχές και καταιγίδες

Άστατος ο καιρός για σήμερα με βροχές και καταιγίδες.

Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τη Κεντρική και Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Πελοπόννησο, περιμένουμε την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013. Τα φαινόμενα σταδιακά θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι καλός με τοπικές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία σε πτώση θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 12 έως 16 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 14 έως 19 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 13 έως 24 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 14 έως 22 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και σταδιακά από το μεσημέρι στα κεντρικά και ανατολικά τμήματα σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια του νομού και βελτίωση από το μεσημέρι και μετά, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι στο Σαρωνικό και μέτριοι έως ισχυροί στο Ν. Ευβοϊκό.

Αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών το πρωί και γρήγορη βελτίωση, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν το πρωί βόρειοι σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι αλλά σταδιακά θα εξασθενήσουν.

Πηγή: meteo.gr