11 Ιανουάριος 2017, 22:00 - Τελευταία Ενημέρωση: 11 Ιανουάριος 2017, 20:58

Συνάντηση Γεννηματά-Παπανδρέου την Πέμπτη

  • Συνάντηση Γεννηματά-Παπανδρέου την Πέμπτη
    (Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Παντελής Σαΐτας)

Τρόπο συμπόρευσης και συνάμα πολιτικής επιβίωσής τους αναζητούν Φώφη Γεννηματά και Γιώργος Παπανδρέου, οι οποίοι θα συναντηθούν την Πέμπτη το μεσημέρι στις 15:00 στο γραφείο της προέδρου του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή.

Σύμφωνα με τη Χαριλάου Τρικούπη, η Φ. Γεννηματά και ο πρώην πρωθυπουργός και επικεφαλής του ΚΙΔΗΣΟ βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία το τελευταίο διάστημα και το τετ α τετ οριστικοποιήθηκε «από κοινού».

Μάλιστα, εκπέμπεται συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα υπάρξει συνεννόηση των δύο, στο πλαίσιο μιας πιο στενής συνεργασίας. Ενδιαφέρον παρουσιάζει η στάση που θα κρατήσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε αυτό το εγχείρημα, με δεδομένη τη διαρκή και σκληρή κόντρα του με τον Παπανδρέου.

Στο μεταξύ, τη διεξαγωγή προ ημερήσιας διατάξεως συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών με αντικείμενο τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της χώρας, ζήτησε με επιστολή της προς τον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, σημειώνοντας πως η ελληνική γεωργία και κτηνοτροφία διέρχονται περίοδο έντονης δοκιμασίας.