9 Ιανουάριος 2017, 23:45 - Τελευταία Ενημέρωση: 9 Ιανουάριος 2017, 23:47

Με τον Ρέμο συναντήθηκε ο Μητσοτάκης

  • Με τον Ρέμο συναντήθηκε ο Μητσοτάκης

Με τον Αντώνη Ρέμο συναντήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα γραφεία του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας. Το τετ α τετ δεν είχε ανακοινωθεί από την ΝΔ, και η έκπληξη των υπαλλήλων του κόμματος όταν είδαν τον δημοφιλή τραγουδιστή στα γραφεία της μείζονος αντιπολίτευσης ήταν έκδηλη.

Ο χαρακτήρας της συνάντησης ήταν ανεπίσημος, με συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη να τονίζουν ότι το ραντεβού ήταν προσωπικό και ζητήθηκε από τον τραγουδιστή.

«Είναι άνθρωποι με διαφορετικά ενδιαφέροντα, ωστόσο και οι δύο είδαν ευχάριστα τη συνάντηση», τονίζει στενός συνομιλητής του προέδρου της ΝΔ. Φήμες, που δεν επιβεβαιώνονται πάντως από τους συνεργάτες του Μητσοτάκη, κάνουν λόγο για πιθανή ένταξη του ονόματος του Αντώνη Ρέμου στις γαλάζιες εκλογικές λίστες.

Ωστόσο όλα θα οριστικοποιηθούν με το χρόνο της προκήρυξης της προσφυγής στις κάλπες. Και το συγκεκριμένο όνομα δεν είναι το μοναδικό που ακούγεται για τα ψηφοδέλτια της ΝΔ από τον καλλιτεχνικό χώρο. Το πιο ηχηρό είναι αυτό του Σάκη Ρουβά ο οποίος, όπως λένε οι πληροφορίες, σκέφτεται το ενδεχόμενο να κατέβει στην πολιτική με το ψηφοδέλτιο της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Β' Περιφέρεια της Αθήνας.