30 Σεπτέμβριος 2013, 09:26 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:02

Πάρτυ κάνουν οι Τούρκοι για τις συλλήψεις της Χρυσής Αυγής!

  • Πάρτυ κάνουν οι Τούρκοι για τις συλλήψεις της Χρυσής Αυγής!

Πάρτυ κάνουν οι Τούρκοι για τις συλλήψεις της Χρυσής Αυγής! Συνεχίζουν τους πανηγυρισμούς του οι τουρκικές εφημερίδες για την σύλληψη των βουλευτών της ΧΑ:

«Ηγέτης πολιτικού κόμματος στην Ελλάδα  υποχρεώθηκε να σηκωθεί απο κρεβάτι του και συνελήφθη» είναι ο τίτλος της Ηürriyet. H τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως ο ηγέτης της Χρυσής Αυγής Μιχαλολιάκος «κατηγορείται πως οδηγούσε τη χώρα σε χαώδη κατάσταση γι’αυτό και τον συνέλαβαν στο κρεβάτι του. Η εφημερίδα αναφέρει πως η Χρυσή Αυγή είχε επιτεθεί και σε τουρκικούς στόχους στην Ελλάδα «καθώς είχαν πετάξει κομμένο κεφάλι χοίρου   σε τουρκικό νεκροταφείο πεσόντων στον Πειραιά». 

“Eπιχείρηση αυγής στη φασιστική Χρυσή Αυγή» είναι ο τίτλος της εφημερίδας Sabah που αναφέρεται στις εξελίξεις σχετικά με τις συλλήψεις των μελών της Χρυσής Αυγής. Η τουρκική εφημερίδα γράφει πως « οι συλλήψεις ξεκίνησαν μετά τη δολοφονία ενός τραγουδιστή με αριστερές ιδεολογίες από τα μέλη της Χρυσής Αυγής”. H Sabah αναφέρεται και στη ραγδαία αύξηση των ποσοστών που είχε παρουσιάσει η Χρυσή Αυγή και τονίζει πως αυτή η άνοδος έχει άμεση σχέση με την οικονομική κρίση στην Ελλάδα.

« Στην Ελλάδα επιχείρηση αυγής εναντίον των Ναζιστών» είναι ο τίτλος της Milliyet. H τουρκική εφημερίδα γράφει πως «ξεκίνησε μια μεγάλη επιχείρηση εναντίον της νέο-ναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής όπου ο ελληνικός λαός είχε ξεσηκωθεί εναντίον της. Έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για 35 μέλη του κόμματος ανάμεσα τους και βουλευτές οι οποίοι κρατούνται». Η ίδια εφημερίδα υπενθυμίζει πως οι συλλήψεις των βουλευτών πραγματοποιήθηκε χωρίς την άρση της ασυλίας τους.

Πηγή: onalert.gr