1 Ιανουάριος 2017, 22:59 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Μάιος 2017, 11:17

Ελεύθερος ο συμπατριώτης μας, Έλληνας του Πόντου, Γιάννης-Βασίλης Γιαϊλαλί

  • Γιάννης-Βασίλης Γιαϊλαλί: Λευτεριά στους λαούς της Μικράς Ασίας

Λίγες ώρες πριν εκπνεύσει ένα ακόμη δύσκολο έτος για τη Δημοκρατία και την Ελευθερία, τη Δικαιοσύνη και την Αξιοπρέπεια, πληροφορήθηκα από τους συναγωνιστές μας στην Τουρκία, την απελευθέρωση του συμπατριώτη μας, Έλληνα του Πόντου, Γιάννη-Βασίλη Γιαϊλαλί.

Φυλακισμένος από τα Χριστούγεννα μέχρι σήμερα, για τις ιδέες του και την προσπάθειά του για ελευθερία στους λαούς της Τουρκίας, ο Γιάννης-Βασίλης Γιαϊλαλί έδωσε και θα δώσει τον αγώνα του για ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Αυτή είναι μεταξύ των άλλων μία από τις συνιστώσες της Ελευθερίας, του σπουδαιότερου αγαθού για τους Έλληνες και  όλους τους ανθρώπους.

Η αλληλεγγύη μας στο διωκόμενο Άνθρωπο και Συμπατριώτη μας, έγινε με πολλούς τρόπους, τις μέρες που η σιωπή των «αρμοδίων» ήταν εκκωφαντική. Ο Ελβετός δημοσιογράφος, συμπαραστάτης στον απελευθερωτικό αγώνα των Ελλήνων Ιάκωβος Μάγερ, έγραψε για τη δημοσίευση που είναι η ψυχή της Δικαιοσύνης.

Αυτό πράξαμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε για τον Γιάννη-Βασίλη Γιαϊλαλί, όταν πλην εξαιρέσεων όλοι φοβήθηκαν να μιλήσουν.

  • Αναδημοσίευση: malkidis.blogspot.gr.