29 Σεπτέμβριος 2013, 10:03 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:02

Έφτασε η ώρα για το πρωτάθλημα για τον Απόλλωνα 1926

  • Δύο στα δύο ο Απόλλων Καλαμαριάς

Έφτασε η ώρα για το πρωτάθλημα για τον Απόλλωνα 1926

Την Δευτέρα λοιπόν ξεκινάει και επίσημα το πρωτάθλημα τον Απόλλων 1926, που θα αντιμετωπίσει στις 16:00 τον Πιερικό στην Κατερίνη. Η ομάδα έκανετην Παρασκευή μια προπόνηση στις 11 το πρωί μετά από το ρεπό που είχε δώσει ο Ανδρέας Παντζιαράς λόγω του αγώνα της Τετάρτης και η προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα ξεκίνησε με τον έμπειρο κόουτς να έχει στην διάθεση του για την αναμέτρηση και τους Ναλμπάντη και Γκουγκουλιά. Ο Προβατίδης δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι λόγω τιμωρίας από το περσινό πρωτάθλημα.

Στα εξωαγωνιστικά θα πρέπει να τονισθεί ότι μετά από εντολή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας απαγορεύεται η οργανωμένη μετάβαση των φιλάθλων του Απόλλωνα στο γήπεδο. Μπόρουν να μεταβούν μεμονωμένα και θα υπάρχει εκδοτήριο έξω από το γήπεδο του αγώνα, ο οποίος θα γίνει στο Β΄ Δ.Α.Κ.

Όσοι φίλαθλοι του Απόλλωνα μεταβούν μεμονωμένα στην Κατερίνη, θα καθήσουν στην δυτική πλευρά του γηπέδου στην πλευρά του κολυμβητηρίου.

Επίσης όπως έγινε γνωστό το παιχνίδι δεν θα καλυφθεί τηλεοπτικά.

Ανακοίνωση της Π.Α.Ε. για τον αγώνα με Πιερικό.

Η Π.Α.Ε. Απόλλων 1926 ανακοινώνει στους φιλάθλους της, για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους ότι  εισιτήρια για τον αγώνα με τον Πιερικό, μπορούν να τα προμηθευτούν από το κατάστημα του Παναγιώτη Ασλανίδη που βρίσκεται στο πεζοδρόμο της Καλαμαριάς στην Κομνηνών 86.

Δεν θα υπάρχει εκδοτήριο στο γήπεδο.

Πηγή: paeapollon1926.gr