28 Σεπτέμβριος 2013, 08:49 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:02

Καιρός για φθινοπωρινό μπάνιο σήμερα Σάββατο

  • Πώς να κάνετε οικονομικές διακοπές στην Ελλάδα!

Αίθριο καιρό στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας αναμένουμε το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013, με ηλιοφάνεια και λίγες τοπικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά, όπου μετά το μεσημέρι θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές.

Αττική

Γενικά αίθριος καιρός με θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς 2-4 μποφόρ

Θεσσαλονίκη

Τοπικές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νοτιοανατολικοί μέτριοι.

Υπόλοιπη Ελλάδα

Μετά το μεσημέρι θα σημειωθούν σποραδικές βροχές στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά τμήματα η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 30 βαθμούς στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά, 14 έως 27 στη βόρεια Ελλάδα, 14 έως 29 στη δυτική Ελλάδα, 15 έως 27 στο βόρειο Αιγαίο και από 14 έως 27 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από τα δυτικά - βορειοδυτικά 3 έως 4  μποφόρ. Στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο οι άνεμοι θα είναι μεταβλητών διευθύνσεων από 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ, ενώ στα νότια τμήματα θα πνέουν από τα δυτικά - βορειοδυτικά 2 με 3 και τοπικά στα νοτιοανατολικά έως και 5 μποφόρ.