25 Σεπτέμβριος 2013, 08:36 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:03

Τέρμα το Φθινόπωρο! Ανεβαίνει η θερμοκρασία!

  • Τέρμα το Φθινόπωρο! Ανεβαίνει η θερμοκρασία!

Τέρμα το Φθινόπωρο! Ανεβαίνει η θερμοκρασία!

Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα και μετά και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας, περιμένουμε την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013. Το πρωί η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 27 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 12 έως 28 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 16 έως 29 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 13 έως 29 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 17 έως 26 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν ασθενείς και τοπικά νότιοι μέτριοι και στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 28 με 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Πηγή: meteo.gr