28 Νοέμβριος 2016, 20:19 - Τελευταία Ενημέρωση: 30 Νοέμβριος 2016, 18:30

Τα δώρα της ΕΠΟΝΑ που θα κληρωθούν στο «Αντάμωμαν 2016»

  • Τα δώρα της ΕΠΟΝΑ που θα κληρωθούν στο «Αντάμωμαν 2016»
    «Αντάμωμαν 2015» και ο πρόεδρος της ΕΠΟΝΑ Αλέξανδρος Εφραιμίδης βγάζει σε προσφορά τους τελευταίους λαχνούς

Ούτε ένα ούτε δύο, αλλά έξι μοναδικά και ιδιαίτερα δώρα θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν, όσοι σταθούν τυχεροί, στον ετήσιο χορό της Ένωσης Ποντιακής Νεολαίας Αττικής που θα γίνει το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Αναμένουμε, λοιπόν, τη μεγάλη εκείνη βραδιά του «Ανταμώματος» και τους έξι τυχερούς λαχνούς που ήδη προπωλούνται από το σύλλογο.

Δύο διανυκτερεύσεις σε παραδοσιακό ξενώνα στη λίμνη Πλαστήρα και δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο στη Σύρο είναι τα μεγάλα δώρα της βραδιάς.

Ακόμη, για τους καλοφαγάδες, ένα τραπέζι για τέσσερα άτομα στην ψαροταβέρνα «Αντωνία» και άλλο ένα τραπέζι, επίσης για τέσσερα άτομα, στο ρακάδικο «Κρίταμος».

Και αν δεν έχεις χώρο στον υπολογιστή σου, η ΕΠΟΝΑ σε προκαλεί να κερδίσεις έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο 1ΤΒ, το οποίο περιέχει και ακυκλοφόρητο μουσικό αρχείο του συλλόγου.

Τέλος, θα κληρωθεί ένα σετ δώρων της ΕΠΟΝΑ που περιλαμβάνει, τα βιβλία Η Φωτεινή και ο Δράκος του Νίκου Λυγερού, Δικαίωμα στη Μνήμη της ΕΠΟΝΑ, Γη του Πόντου του Δημήτρη Ψαθά, και το Θα παραμείνουμε απαθείς; του Κωνσταντίνου Φωτιάδη, καθώς ένα βραχιόλι κι ένα μπλουζάκι του Συλλόγου.

  • Η πρόσκληση για τον ετήσιο χορό της ΕΠΟΝΑ κοστίζει 15€ (περιλαμβάνει γεύμα). Το 10% των εσόδων θα δοθεί για την οικονομική ενίσχυση άπορων οικογενειών.
  • Το pontos-news.gr είναι αποκλειστικός χορηγός επικοινωνίας.
Εκδηλωσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ03
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ
2016
22:00
Στο Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.