22 Νοέμβριος 2016, 20:02 - Τελευταία Ενημέρωση: 22 Νοέμβριος 2016, 18:40

Ομάδα του Κιλκίς με επετειακές φανέλες του Απόλλωνα Καλαμαριάς!

  • Ομάδα του Κιλκίς με επετειακές φανέλες του Απόλλωνα Καλαμαριάς!
    (Φωτ.: Όμιλος Φίλων Απόλλων Πόντου)

Δεκαοκτώ επετειακές φανέλες της ποδοσφαιρικής ομάδας του Μορφωτικού Γυμναστικού Συλλόγου Καλαμαριάς «Απόλλων», οι οποίες κυκλοφόρησαν με αφορμή τη συμπλήρωση 90 χρόνων από την ίδρυση της, δώρισε στην ομώνυμη ομάδα του Πευκοδάσους Κιλκίς ο Όμιλος Φίλων Απόλλων Πόντου. Ο Απόλλωνας Πευκοδάσους ιδρύθηκε το 1956 και αγωνίζεται στη Α' τοπική κατηγορία του Κιλκίς.

Τα χρώματα του Απόλλωνα Πευκοδάσους είναι το κόκκινο και το μαύρο ενώ το χωριό όπου εδρεύει η ομάδα, έχει πολύ έντονο το ποντιακό στοιχείο.

Πλέον η ομάδα θα αγωνίζεται με τις νέες φανέλες, στις οποίες απεικονίζονται, μεταξύ άλλων, ο αετός και ο χάρτης του Πόντου. Το επόμενο διάστημα ο όμιλος θα ενισχύσει τον Απόλλωνα Πευκοδάσους και με άλλο αθλητικό υλικό. Ήδη η ομάδα του Κιλκίς έκανε επίσημη φωτογράφιση με τη συγκεκριμένη φανέλα και οι φωτογραφίες θα συμπεριληφθούν στο ημερολόγιο που θα κυκλοφορήσει με το νέο έτος.

Το Πευκοδάσος επισκέφθηκε κι έκανε τη δωρεά αντιπροσωπεία του Ομίλου Φίλων Απόλλων Πόντου, αποτελούμενη από τους Μιχάλη Φωτιάδη (πρόεδρος), Πέτρο Καρακασίδη, Παναγιώτη Αμαραντίδη και Μάριο Λουίζο.

«Ο όμιλος δείχνει εξωστρέφεια, ενισχύοντας ομάδες με ποντιακή καταγωγή. Στο πρόγραμμά μας έχουμε την ενίσχυση άλλων δέκα ομάδων χωριών και κωμοπόλεων με έντονο το ποντιακό στοιχείο, στις οποίες θα δωρίσουμε υλικό του Απόλλωνα και του ομίλου μας», ανέφερε στο pontos-news.gr ο πρόεδρος του Ομίλου Φίλων Απόλλωνα Πόντου Μιχάλης Φωτιάδης.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Απόλλωνα Πευκοδάσους Κυριάκος Κιτσικίδης τόνισε: «Ευχαριστούμε τον όμιλο που ήρθε. Θα χαρούμε που θα συνεργαστούμε με τον Απόλλωνα, είναι αδερφό σωματείο και μπορούμε να κάνουμε πολλά μαζί».