20 Σεπτέμβριος 2013, 08:17 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:04

Καιρός με σποραδικές βροχές και καταιγίδες

  • Ασθενείς βροχές στον Πόντο σήμερα

Καιρός με σποραδικές βροχές και καταιγίδες

Βελτιωμένο καιρό στη Βόρεια Ελλάδα με παροδικές νεφώσεις και άστατο καιρό στην υπόλοιπη χώρα με πρόσκαιρες βροχές κυρίως στα δυτικά και νότια όπου δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν λίγες καταιγίδες, περιμένουμε την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013. Τις απογευματινές και βραδινές ώρες πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες θα εκδηλωθούν κατά τόπους στο δυτικό και νότιο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, από 12 έως 25 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 18 έως 27 στη Δυτική Ελλάδα, από 16 έως 26 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 18 έως 30 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 19 έως 27 βαθμούς στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν, στο Βόρειο Αιγαίο βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, στο Κεντρικό Αιγαίο βόρειοι μέτριοι και στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Αττική - Θεσσαλονίκη

Παροδικές νεφώσεις, πυκνότερες στα βόρεια, με πιθανότητα πρόσκαιρης ασθενούς βροχής, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι σχεδόν μέτριοι μέχρι μέτριοι, 4 με 5 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Πηγή: zougla.gr