18 Οκτώβριος 2016, 23:36 - Τελευταία Ενημέρωση: 18 Οκτώβριος 2016, 19:42

Συγκίνηση για τη Μυρτώ της Πάρου – Στο γήπεδο για την αγαπημένη της ΑΕΚ

  • Συγκίνηση για τη Μυρτώ της Πάρου – Στο γήπεδο για την αγαπημένη της ΑΕΚ

Η ιστορία της, το 2012, συγκίνησε όλη την Ελλάδα: η Μυρτώ βρίσκεται σε διακοπές στην Πάρο όταν ένας άνδρας από το Πακιστάν, ο  Αχμέτ Βακάς, της επιτίθεται, τη βιάζει, της τσακίζει το κεφάλι με μια πέτρα και στη συνέχεια την εγκαταλείπει. Τέσσερα χρόνια μετά, η 19χρονη σήμερα κοπέλα, μετά από μακρά νοσηλεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα.

Γέννημα-θρέμμα της Νέας Φιλαδέλφειας η μεγάλη αγάπη της Μυρτώς είναι η ΑΕΚ. Γι’ αυτό ζήτησε από τη μητέρα της να μεσολαβήσει ώστε να βρεθεί στο AEL FC ARENA για τον χθεσινό αγώνα των Κιτρινόμαυρων με την ΑΕΛ.

Πράγματι, το αίτημά της έγινε αποδεκτό και έτσι πανηγύρισε τη νίκη της ΑΕΚ με 2-1 από τη σουίτα του γηπέδου. Μετά τον αγώνα βρέθηκε και στα αποδυτήρια, όπου δέχτηκε τις ευχές των παικτών, του Ντούσαν Μπάγεβιτς και του Τιμούρ Κετσπάγια. Από τα αποδυτήρια, μαζί με τη μητέρα της, είναι και η φωτογραφία με τον Δημήτρη Κολοβέτσιο.

Η ΑΕΚ στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook έγραψε για την επίσκεψη της Μυρτώς, σημειώνοντας ότι «ήταν για όλους μια συγκλονιστική εμπειρία ζωής». Εξίσου συγκινητικά είναι και τα σχόλια των χρηστών, που ζητούν από την ομάδα να βοηθήσει την οικογένεια της 19χρονη με τα έξοδα νοσηλείας.