17 Οκτώβριος 2016, 14:16 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Οκτώβριος 2016, 13:19

Ανανέωση εκ βάθρων στο ΔΣ του ΣΠΟΣ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (φωτο)

  • Ανανέωση εκ βάθρων στο ΔΣ του ΣΠΟΣ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (φωτο)
  • Ανανέωση εκ βάθρων στο ΔΣ του ΣΠΟΣ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (φωτο)
  • Ανανέωση εκ βάθρων στο ΔΣ του ΣΠΟΣ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (φωτο)

Με εξολοκλήρου νέα πρόσωπα θα σχηματιστεί τις προσεχείς ημέρες το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ύστερα από τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 16 Οκτωβρίου στο Σύλλογο Ποντίων Κομοτηνής.

Σε ήρεμο κλίμα πραγματοποιήθηκε ο διοικητικός απολογισμός από την απερχόμενη πρόεδρο του ΣΠΟΣ Χρύσα Μαυρίδου, η οποία δεν έθεσε υποψηφιότητα.

Τον οικονομικό απολογισμό έκανε η ταμίας του ΣΠΟΣ Νίνα Κυριακίδου, και στη συνέχεια έγιναν οι εκλογές.

Σε σύνολο 110 ψηφοδελτίων βρέθηκαν 2 άκυρα, με τον απερχόμενο πρόεδρο της Συντονιστικής Επιτροπής Νεολαίας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος Γρηγόρη Κεσαπίδη να συγκεντρώνει 56 ψήφους και να έρχεται στην πρώτη θέση.


Η ΓΣ και η εκλογική διαδικασία έγιναν στο Σύλλογο Ποντίων Κομοτηνής

Ακολούθησαν οι: Αθηνά Νακούση (54 ψήφοι), Δημήτρης Τσακαλίδης (53 ψήφοι), Παρασκευάς Βασιλειάδης (51 ψήφοι), Ιωάννης Φουλίδης (51 ψήφοι), Νικόλαος Θεοδοσιάδης (45 ψήφοι), Παντελής Παπαδόπουλος (44 ψήφοι), Ματθαίος Αντωνιάδης (43 ψήφοι), Χρήστος Βερβερίδης (38 ψήφοι), Αναστάσιος Κωστελίδης (37 ψήφοι), Ευστάθιος Περσίδης (21 ψήφοι), Μαγδαληνή Κυριακίδου (13 ψήφοι).

Γρηγόρης Κεσαπίδης: Προχωράμε όλοι μαζί για το κοινό καλό της περιφέρειας και της Παμποντιακής.

Το αποτέλεσμα των εκλογών σχολίασε στο pontos-news.gr ο πρώτος σε ψήφους Γρηγόρης Κεσαπίδης: «Ο κόσμος και τα σωματεία έχουν δει το έργο που έκανα μαζί με τους υπόλοιπους νέους της νεολαίας της Συντονιστικής, και μου έδωσαν την ευκαιρία να μπω και στον ΣΠΟΣ της Παμποντιακής». Θετικό θεωρεί το γεγονός ότι το ΔΣ ανανεώνεται με νέα και νεαρά πρόσωπα, και δηλώνει ότι θα είναι υποψήφιος για την προεδρία.

Φωτογραφίες: Σύλλογος Ποντίων Σαπών «Τα Κασσιτερά».

Βασίλης Καρυοφυλλίδης