15 Οκτώβριος 2016, 18:31 - Τελευταία Ενημέρωση: 15 Οκτώβριος 2016, 18:37

Ποια είναι η ομογενής Σ. Ζερβός που κατηγορεί τον Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση

  • Ποια είναι η ομογενής Σ. Ζερβός που κατηγορεί τον Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση

Η 41χρονη ομογενής Σάμερ Ζερβός προστέθηκε στον κατάλογο των γυναικών που κατηγορούν τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση. Σε μια συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με την δικηγόρο της Γκλόρια Όλρεντ, στο Λος Άντζελες, η Ζερβός υποστήριξε ότι ο Τραμπ προσπάθησε να την ρίξει στο κρεβάτι όταν τον συνάντησε το 2007 στο ξενοδοχείο Beverly Hills για να συζητήσουν πιθανή πρόσληψη της για εργασία.

Η Ζερβός συμμετείχε το 2006 στο τηλεοπτικό ριάλιτι «The Apprentice», που παρουσίαζε ο Τραμπ και τόνισε πως αργότερα επικοινώνησε μαζί του για να ζητήσει να εργαστεί σε μια από τις επιχειρήσεις του.

Όπως υποστήριξε, πραγματοποίησε μια πρώτη επαγγελματική συνάντηση με τον Ρεπουμπλικάνο υποψήφιο, στο τέλος της οποίας ο Τραμπ την φίλησε και της ζήτησε τον αριθμό του τηλεφώνου της. Εβδομάδες αργότερα ο Τραμπ της τηλεφώνησε για την προσκαλέσει σε ένα ξενοδοχείο στο Λος Άντζελες. Η Ζερβός είπε ότι κατά την διάρκεια της δεύτερης συνάντησης τους, ο μεγιστάνας ήταν σεξουαλικά επιθετικός.

«Με έπιασε απότομα από τον ώμο και άρχισε να με φιλάει επανειλημμένα, πολύ επιθετικά και έπιασε το στήθος μου», δήλωσε η 41χρονη. Πρόσθεσε πως απέρριψε τις σεξουαλικές κινήσεις του Τραμπ και σύντομα ξεκίνησε να συζητά μαζί του σαν να βρισκόντουσαν σε μια συνέντευξη για δουλειά. Αργότερα είπε ότι της προσφέρθηκε μια δουλειά με χαμηλές αποδοχές σε ένα από τα γήπεδα γκολφ, ιδιοκτησίας του Τραμπ.

Μέλη της εκστρατείας του Τραμπ δεν σχολίασαν τη συγκεκριμένη καταγγελία, αλλά νωρίτερα ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος σε μια προεκλογική του ομιλία στην Βόρεια Καρολίνα επανέλαβε ότι όλες οι κατηγορίες των γυναικών για σεξουαλική παρενόχληση που ήρθαν στην δημοσιότητα είναι κατασκευασμένες, υποστηρίζοντας ότι κάποιες από τις καταγγέλλουσες επιδιώκουν να αποκτήσουν φήμη.

Η Σάμερ Ζερβός
Το 2006 η Huntington Beach Independent αναφερόμενη στο «The Apprentice» και την 5η του σεζόν, που είχε ήδη γυριστεί, ανέφερε πως η Σάμερ Ζερβός, δεν μπορούσε να συζητήσει τι είχε συμβεί (ήταν αρχές Φεβρουαρίου), αλλά έδωσε ένα στοιχείο πως μπορεί να υπάρχει δράμα. Το πρώτο επεισόδιο άλλωστε είχε τον τίτλο «The Summer of Sam».

«Ο πατέρας μου είπε πως είχα τρελαθεί που το κάνω αυτό» αστειεύτηκε για τη συμμετοχή της, παραχωρώντας συνέντευξη στο εστιατόριο της, «Sunny’s». Η εκπομπή ήταν μία από τις πρώτες της προσπάθειες εκτός της οικογενειακής επιχείρησης. Η ελληνική της οικογένεια είναι στην εστίαση για όλη της τη ζωή. Η ίδια επεσήμανε –τότε, το 2006 πάντα– πως είναι η μόνη δουλειά που πραγματικά γνωρίζει.

Η εστίαση την βοήθησε να φτιάξει, να χαλάσει και να ξαναφτιάξει την οικογένειά της. Ως εστιάτορες για πολλά χρόνια, η οικογένειά της, έχασαν σχεδόν τα πάντα στην ύφεση των αρχών του ’90. Ο πατέρας της, κάποτε περήφανος επιχειρηματίας, έπρεπε να βρει εργασία ως σερβιτόρος και η γιαγιά της να κάνει μεροκάματα σε fast food.

«Φτάσαμε από την ευμάρεια στο τίποτα» επεσήμανε η Ζερβός. «Αλλά η οικογένειά μου στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και έκανε ό,τι έπρεπε να κάνει» πρόσθεσε.

Αυτό, ανέφερε το άρθρο, την βοήθησε να αναπτύξει ισχυρή εργασιακή ηθική και αφοσίωση, τα οποία επικέντρωσε στην δουλειά της ως σερβιτόρα. Εγκατέλειψε το σχολείο νωρίς για να κερδίσει χρήματα και έκανε διάφορες εργασίες πριν καταλήξει στο εστιατόριο «Sunny’s» (Beach Boulevard και Adams Avenue).

Μετά από κάποια χρόνια ως σερβιτόρα εκεί κατάφερε να αρχίσει να επενδύει σε αυτό και τελικά το αγόρασε. Οι γονείς της επίσης ανέκαμψαν από τις δυσκολίες τους, είπε η ίδια, και μέχρι το 2006 τουλάχιστον ζούσαν από την εστίαση. Ήταν μέσω του «Sunny’s» που η Ζερβός έμαθε για τα δοκιμαστικά του «The Apprentice». «Μαθαίνεις τα πάντα αν περνάς μία μέρα στον πάγκο ενός εστιατορίου» δήλωσε.

Μετά την παρουσία της σε ένα από αυτά τα δοκιμαστικά στο Huntington Beach, δέχθηκε αρκετά τηλεφωνήματα από την παραγωγή να μεταβεί στο Λος Αντζελες για την τελική διαλογή. Μετά από μερικές ομαδικές, σύντομες, συναντήσεις με τον Ντόναλντ Τραμπ επελέγη.

Αναδημοσίευση: ekirikas.com