14 Οκτώβριος 2016, 10:30 - Τελευταία Ενημέρωση: 14 Οκτώβριος 2016, 10:24

Η γιαγιά του Μπεν πιστεύει πως είναι θαμμένος στην Κω

  • Η γιαγιά του Μπεν πιστεύει πως είναι θαμμένος στην Κω
    (Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Γιάννης Κιάρης)

Νεκρός και θαμμένος στην Κω είναι ο Μπεν Νίνταμ, σύμφωνα με την γιαγιά του Κριστίν που μίλησε στη βρετανική εφημερίδα Daily Mirror. Η 64χρονη γιαγιά του μικρού Μπεν βασίζει την εκτίμησή της στο πώς κινείται η βρετανική αστυνομία σε αυτή την υπόθεση.

«Έχω τώρα ένα πολύ μεγάλο φόβο. Είναι σαν η αστυνομία να γνωρίζει ότι ο Μπεν θάφτηκε στην Κω αλλά δεν ξέρουν πού. Δεν ξέρω τι θα συμβεί μόλις τον βρουν. Αλλά δεν θα είναι μια ιστορία με χαρούμενο τέλος» είπε.

Στη συνέντευξή της, η Κριστίν Νίνταμ αναφέρθηκε και στη στιγμή που η αστυνομία του Νότιου Γιορκσάιρ ενημέρωσε την οικογένεια για τη νέα έρευνα στην Κω. «Μας ήρθε ξαφνικά. Το έκαναν με όση λεπτότητα μπορούσαν», είπε.


Κριστίν και Κέρι Νίνταμ 

Ανατρέχοντας στο παρελθόν, μίλησε για το πρωινό της 24ης Ιουλίου 1991, όταν ενημέρωσε την κόρη της Κέρι πως είχε χάσει το παιδί. «Μαμά δεν έχει χαθεί. Μην ανησυχείς, θα τον βρούμε» της απάντησε τότε η μητέρα του Μπεν. Όσο όμως περνούσαν οι ώρες ο φόβος και η αγωνία μεγάλωνε.

«Ήμασταν πλήρως μουδιασμένοι από τον απίστευτο τρόμο» θυμάται η γιαγιά του Μπεν.

Η ίδια κατέρρευσε όταν λίγες ημέρες αργότερα είδε τους αστυνομικούς να ψάχνουν ένα σωρό από χώμα. «Τους φώναξα "βρείτε τον σας παρακαλώ" και λιποθύμησα». Η 64χρονη αναφέρθηκε και στη μοναδική στιγμή της γέννησης του Μπεν. «Ήμουν εκεί. Ήταν εκστατική εμπειρία. Ήταν απλά τόσο τέλεια. Κλαίγαμε όλοι από τη χαρά μας» πρόσθεσε.