12 Οκτώβριος 2016, 14:11 - Τελευταία Ενημέρωση: 12 Οκτώβριος 2016, 13:04

«Εκάεν και το Τσάμπασιν» τραγούδησε η Βανδή στο Τορόντο

  • «Εκάεν και το Τσάμπασιν» τραγούδησε η Βανδή στο Τορόντο
    Η Δέσποινα Βανδή λίγο πριν να ερμηνεύσει ποντιακά τραγούδια με τη συνοδεία λύρας που έπαιξε ο Λάζος Ιωαννίδης (φωτ.: Signature Productions)
  • «Εκάεν και το Τσάμπασιν» τραγούδησε η Βανδή στο Τορόντο
    Το θερμό χειροκρότημα των ομογενών απέσπασε ο Κώστας Μαρτάκης (φωτ.: Signature Productions)
  • «Εκάεν και το Τσάμπασιν» τραγούδησε η Βανδή στο Τορόντο
    Ασφυκτικά γέμισε με ομογενείς, στις 7 Οκτωβρίου, το Parkview Manor, αφού όλοι ανυπομονούσαν να ακούσουν τους δύο δημοφιλείς καλλιτέχνες (φωτ.: Signature Productions)

Μια έκπληξη περίμενε τους Πόντιους που πήγαν να ακούσουν την περασμένη Παρασκευή, την Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη στο Parkview Manor του Τορόντο, ακόμα έναν σταθμό της περιοδείας των δύο καλλιτεχνών στη βόρεια Αμερική.

Αφού είχαν τραγουδήσει γνωστές επιτυχίες δικές τους και άλλων Ελλήνων καλλιτεχνών, η Δέσποινα με τη συνοδεία του λυράρη Λάζου Ιωαννίδη τραγούδησε το «Εκάεν και το Τσάμπασιν» ξεσηκώνοντας τους Ποντίους που βρίσκονταν στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του Parkview Manor.

Πάντως όσοι είχαν εξασφαλίσει το «μαγικό χαρτάκι» της εισόδου –μια και από τις πρώτες μέρες διάθεσής τους τα εισιτήρια είχαν εξαντληθεί– έκαναν λόγο για απίστευτο κέφι.

*Το βίντεο είναι από το προφίλ της Αδελφότητας Ποντίων Τορόντο «Παναγία Σουμελά» στο facebook και είναι της Χαρούλας Μαρίνας Ηλιάδη.