10 Οκτώβριος 2016, 22:32 - Τελευταία Ενημέρωση: 12 Οκτώβριος 2016, 15:20

Η Ελλάδα σε μια παρουσίαση-έκπληξη για τουριστικούς πράκτορες του εξωτερικού (φωτο)

  • Η Ελλάδα σε μια παρουσίαση-έκπληξη για τουριστικούς πράκτορες του εξωτερικού (φωτο)
    Μια πρωτότυπη και περιπετειώδη παρουσίαση τουριστικών προορισμών στην Ελλάδα επιφύλαξε ο Όμιλος Μουζενίδη σε 50 τουριστικούς πράκτορες του εξωτερικού
  • Η Ελλάδα σε μια παρουσίαση-έκπληξη για τουριστικούς πράκτορες του εξωτερικού (φωτο)
  • Η Ελλάδα σε μια παρουσίαση-έκπληξη για τουριστικούς πράκτορες του εξωτερικού (φωτο)

Μια… περιπετειώδη παρουσίαση αλά Ιντιάντα Τζόουνς των νέων τουριστικών πακέτων για την Ελλάδα, επιφύλαξε ο Όμιλος Μουζενίδη στους ξένους τουριστικούς πράκτορες του FamTrip, με βάση τον Πλαταμώνα του Ν. Πιερίας και το ξενοδοχείο Cronwell Platamon Resort. Στελέχη 50 τουριστικών γραφείων από τη Ρωσία, τη Λευκορωσία και την Ουκρανία, τα οποία έχουν αποκλειστική συνεργασία με τον Όμιλο Μουζενίδη για τα τουριστικά πακέτα τους στην Ελλάδα, συμμετείχαν στο πενθήμερο FamTrip.

Στόχος η ενημέρωση για τους νέους ελληνικούς προορισμούς και τα πακέτα  που θα προσφέρει ο Όμιλος Μουζενίδη το χειμώνα  και το καλοκαίρι του 2017.

Η ελληνική περιπέτεια για τους τουριστικούς πράκτορες ξεκίνησε από την επιβίβαση στο αεροπλάνο, όπου οι αεροσυνοδοί της Ellinair, της αεροπορικής εταιρείας του Ομίλου Μουζενίδη, τους μοίρασαν τα πρώτα στοιχεία που έπρεπε να βρουν σε ένα κυνήγι κρυμμένου θησαυρού με αινίγματα και γρίφους από την ελληνική ιστορία και γεωγραφία.

Στο ξενοδοχείο τους υποδέχτηκε ο... γιος του διάσημου αρχαιολόγου Ιντιάνα Τζόουνς για να τους δώσει τις πρώτες οδηγίες.

Οι πράκτορες χωρίστηκαν σε 3 ομάδες και άρχισαν την αναζήτηση των στοιχείων-κλειδιών, περνώντας από διάφορες δοκιμασίες, αθλητικές αλλά και γνώσεων. Μέσα από αυτές μάθαιναν για τους καινούργιους προορισμούς των πακέτων του Ομίλου, ώσπου να βρουν  τα δυο τελευταία πολύτιμα κουτιά και να επιλέξουν το σωστό.

Οι δοκιμασίες περιλάμβαναν αποστολές τόσο μέσα στους χώρους του ξενοδοχείου, όσο και σε επιλεγμένους προορισμούς όπως η Καστοριά, όπου επισκέφτηκαν εταιρείες γουνοποιίας και έγιναν… μοντέλα και κριτικοί μόδας, ο Παλαιός Παντελεήμονας όπου έφαγαν αυθεντικό ελληνικό πρωινό και ο Όλυμπος όπου δοκιμάστηκαν στις γνώσεις τους για την ελληνική μυθολογία.

Το ταξίδι περιλάμβανε ακόμη ενημερωτικό φόρουμ όπου Έλληνες και ξένοι ομιλητές ανέλυσαν στους συμμετέχοντες τους τρόπους για τη σωστή προώθηση του κάθε προορισμού και βράβευση των πιο πετυχημένων στις πωλήσεις στελεχών.

Την τελευταία μέρα, το Cronwell Platamon Resort διοργάνωσε αποχαιρετιστήρια βραδιά, όπου οι τουριστικοί πράκτορες υποσχέθηκαν να μεταδώσουν στους πελάτες τους τον δικό τους ενθουσιασμό από την εμπειρία της ελληνικής περιπέτειας που έζησαν.

Το ιδιαίτερο αυτό FamTrip διοργανώθηκε από το ActiveMice, την εταιρεία του Ομίλου Μουζενίδη που ασχολείται με τη διοργάνωση συνεδρίων, εκδηλώσεων, εταιρικών ταξιδιών και που πρόσφατα απέσπασε το βραβείο στην κατηγορία «Καλύτερος διοργανωτής ταξιδιών incentive στο εξωτερικό» στα Russian Business Trave & Mice Award 2016.