9 Οκτώβριος 2016, 12:54 - Τελευταία Ενημέρωση: 9 Οκτώβριος 2016, 15:38

Ζωντανή μετάδοση των αγώνων του Απόλλωνα Καλαμαριάς

  • Ζωντανή μετάδοση των αγώνων του Απόλλωνα Καλαμαριάς

Η διοίκηση του Απόλλωνα Καλαμαριάς κάνει πράξη ένα όνειρο πολλών φιλάθλων καθώς δίνει πλέον τη δυνατότητα να παρακολουθούν τους αγώνες της αγαπημένης τους ομάδας, σε όποιο σημείο του πλανήτη κι αν βρίσκονται, αρκεί να υπάρχει σύνδεση στο διαδίκτυο. Εξασφαλίζοντας τις απαραίτητες συνεργασίες στον τεχνικό τομέα, η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος προχώρησε σε μια κίνηση ανάλογη των ΠΑΕ της Super League, που διαθέτουν δικά τους κανάλια στο youtube και προσφέρουν στους φιλάθλους τους πλούσιο υλικό από τη δράση των ομάδων.

Έτσι, οι αγώνες της ιστορικής ομάδας των Ποντίων θα μεταδίδονται ζωντανά με εικόνα μέσω διαδικτύου! Η αρχή των live τηλεοπτικών μεταδόσεων είχε προγραμματιστεί για σήμερα, Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016, με την αναμέτρηση κόντρα στην Δόξα Προσκυνητών.

Μικρή αναβολή στο ξεκίνημα των μεταδόσεων
Ωστόσο, δεν θα πραγματοποιηθεί εξαιτίας καθυστέρησης στην έγκριση από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, της σχετικής σύμβασης που υπέγραψε ο Απόλλων. «Θα επανέλθουμε με νεώτερη ανακοίνωση για το θέμα και ζητούμε την κατανόηση των φιλάθλων μας για την πρόωρη αναγγελία», επισημαίνει η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Η κάλυψη των αγώνων θα γίνεται με δύο κάμερες ενώ θα υπάρχει σπικάζ και φυσικός ήχος από το γήπεδο. Πρόθεση της διοίκησης του Απόλλωνα είναι να υπάρχει ζωντανή κάλυψη και στους εκτός έδρας αγώνες. Κάτι για το οποίο ωστόσο απαιτείται η συναίνεση της εκάστοτε γηπεδούχου ομάδας.