18 Σεπτέμβριος 2013, 13:25 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:04

Ανατριχιαστικός ο δολοφόνος της Ραφήνας: Ότι δεν κοβόταν, το έσπαγα

  • Ανατριχιαστικός ο δολοφόνος της Ραφήνας: Ότι δεν κοβόταν, το έσπαγα

Ο 28χρονος ομολόγησε ότι σκότωσε και τεμάχισε την 84χρονη γιαγιά του καθώς δεν άντεχε να την ακούει να του μιλάει απαξιωτικά για τη ζωή του και σε έναν καβγά άρπαξε το μαχαίρι και το κάρφωσε στον λαιμό της.

Η πλέον ανατατριχιαστική λεπτομέρεια που είπε στους αστυνομικούς είναι ότι κατά την διάρκεια του τεμαχισμού της άτυχης ηλικιωμένης, κάθε φορά που κάποιο κόκαλο τον εμπόδιζε, το έσπαγε και συνέχιζε χωρίς δισταγμό το μακάβριο έργο του.

Όπως αναφέρεται στην ιατροδικαστική έκθεση, ο 28χρονος, όταν δεν μπορούσε να αποκόψει ένα κομμάτι από το άψυχο κορμί της άτυχης ηλικιωμένης, το εξάρθρωνε με γυμνά χέρια και στη συνέχεια το τεμάχιζε, χρησιμοποιώντας πριόνι.

Όταν ολοκλήρωσε το αποτρόπαιο έγκλημα, έβαλε σε μαύρες σακούλες απορριμμάτων τα κομμένα χέρια και πόδια της γιαγιάς του, ενώ τοποθέτησε τον κορμό της 83χρονης σε ένα μεγάλο σακβουαγιάζ.

Στη συνέχεια, τις τοποθέτησε στο αυτοκίνητό του και κατευθύνθηκε προς την Αρτέμιδα, όπου μένει, περιμένοντας να νυχτώσει.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα μπήκε στο αμάξι του, πήγε 2 χλμ μακριά από την κατοικία του και πέταξε τις σακούλες και τον σάκο με τα μέλη σε έναν κάδο απορριμμάτων, πιστεύοντας πως το πρωί θα περνούσε το απορριμματοφόρο και τα πειστήρια θα εξαφανίζονταν.

Εκείνη την ημέρα όμως, το απορριμματοφόρο δεν πέρασε από τον συγκεκριμένο δρόμο, με αποτέλεσμα το βράδυ της επόμενης μέρας, τα παιδιά να ανακαλύψουν αρχικά το πόδι της άτυχης γυναίκας.

Όπως λένε οι αστυνομικοί, δείχνει να μην έχει συνειδητοποιήσει πλήρως την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και δείχνει ήρεμος. Οι αστυνομικοί τον έβαλαν σε κελί στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ και όχι στον 4ο με τους υπόλοιπους κρατούμενους, καθώς φοβήθηκαν ότι θα επιχειρήσουν να τον λιντσάρουν.

Στο κελί όπου κρατείται τώρα, υπάρχει μόνιμα ένας αστυνομικός, ενώ ο εκάστοτε φρουρός, ενώ στο κρατητήριο δεν τον επισκέφτηκε ούτε η μητέρα του.

Ανάλογη συμπεριφορά επέδειξε και η μητέρα του 28χρονου, η οποία είχε την αίσθηση ότι όταν ολοκληρωθεί η ανάκριση θα πάρει τον γιο της και θα επιστρέψουν στο σπίτι τους.

Αυτό που έκανε εντύπωση στους αστυνομικούς που ανέκριναν τον 28χρονο είναι ότι χρειάστηκε περίπου 30 ώρες προκειμένου να ομολογήσει το στυγερό έγκλημα.

Πηγή: madata.gr