5 Οκτώβριος 2016, 17:52 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Οκτώβριος 2016, 20:06

Στη ΝΔ ο πρώην εκπρόσωπος της Ένωσης Κεντρώων Γιάννης Καλλιάνος

  • Στη ΝΔ ο πρώην εκπρόσωπος της Ένωσης Κεντρώων Γιάννης Καλλιάνος
    Ο Γιάννης Καλλιάνος (δεξιά) σε παλαιότερη φωτογραφία με τον Βασίλη Λεβέντη κατά την επίσκεψή του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων στο Μαξίμου (πηγή: Facebook)

Την απόφασή του να ενταχθεί στη ΝΔ (όπως είχαμε αποκαλύψει από όταν έγινε γνωστή η αποχώρησή του από το κόμμα Λεβέντη), ανακοίνωσε με δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων Γιάννης Καλλιάνος.

Στη δήλωσή του επισημαίνει ότι έλαβε υπόψη του τη γνώμη των πολιτών, και σημειώνει ότι πρυτάνευσε η βούληση να αγωνιστεί για να φύγει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Δηλώνει δε την εμπιστοσύνη του στον Κυριάκο Μητσοτάκη, και την πίστη του στην ανανέωση της πολιτικής ζωής και στην αξιοκρατία.

Από τη μεριά του ο πρόεδρος της ΝΔ, στη συνάντηση που είχε μαζί του στα γραφεία του κόμματος, καλωσόρισε «έναν νέο άνθρωπο και πολιτικό». Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, η μεγάλη φιλελεύθερη δημοκρατική παράταξη, που ενώνει όλους τους Έλληνες, υποδέχεται κάθε δημιουργικό άνθρωπο που θέλει να συμβάλλει στη μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία υπέρ των μεταρρυθμίσεων.