3 Οκτώβριος 2016, 10:34 - Τελευταία Ενημέρωση: 3 Οκτώβριος 2016, 10:11

Συλλήψεις για επίθεση σε 23χρονη μέσα στο ΑΠΘ

  • Συλλήψεις για επίθεση σε 23χρονη μέσα στο ΑΠΘ
    (Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Τρεις αλλοδαπούς συνέλαβαν οι αστυνομικές Αρχές της Θεσσαλονίκης, με την κατηγορία ότι τα ξημερώματα της Κυριακής επιτέθηκαν σε 23χρονη, σε χώρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Όπως κατήγγειλε η φοιτήτρια, οι τρεις άγνωστοι πλησίασαν εκείνη και τον 20χρονο φίλο της, και αφού τους λήστεψαν με τη χρήση σωματικής βίας –αρπάζοντας 30 ευρώ και τα κινητά τους τηλέφωνα– στη συνέχεια προέβησαν σε ασελγείς πράξεις εναντίον της. Αστυνομικοί του τμήματος εγκλημάτων κατά ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης προσχώρησαν αρχικά σε προσαγωγές υπόπτων και από την εξέταση τους προέκυψε η εμπλοκή τριών από αυτούς στο καταγγελλόμενο περιστατικό.

Στο πλαίσιο της ίδιας έρευνας συνελήφθησαν ακόμα τέσσερις αλλοδαποί, καθώς από κοινού με τους τρεις προαναφερόμενους, φέρεται ότι κατείχαν περίπου δύο κιλά χασίς, ποσότητα που εντοπίστηκε σε σπίτι, όπου πραγματοποιήθηκε αστυνομική έφοδος.

Από την Αστυνομία δεν έχουν ανακοινωθεί επισήμως οι υπηκοότητες των συλληφθέντων, φαίνεται όμως πως ανάμεσά τους βρίσκονται Σύροι και Αλγερινοί υπήκοοι.