26 Σεπτέμβριος 2016, 20:15 - Τελευταία Ενημέρωση: 26 Σεπτέμβριος 2016, 18:53

Μάμαλο και Πιλίδη βράβευσε ο Δήμος Ασπροπύργου στα «Θριάσια 2016» (φωτο)

  • Μάμαλο και Πιλίδη βράβευσε ο Δήμος Ασπροπύργου στα «Θριάσια 2016» (φωτο)
    Μια ακόμα βράβευση και αναγνώριση των δύσκολων επιτευγμάτων των αθλητών
  • Μάμαλο και Πιλίδη βράβευσε ο Δήμος Ασπροπύργου στα «Θριάσια 2016» (φωτο)
    Ο δήμαρχος Ασπροπύργου Νικόλαος Μελετίου αποδίδει την τιμητική πλακέτα στον Πέτρο Μάμαλο
  • Μάμαλο και Πιλίδη βράβευσε ο Δήμος Ασπροπύργου στα «Θριάσια 2016» (φωτο)
    Πλήθος κόσμου παρακολούθησε το κλείσιμο της αυλαίας των «Θριασίων 2016» με τις βραβεύσεις των αθλητών

Τελευταία ημέρα των «Θριασίων 2016» ήταν η Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου και ο Δήμος Ασπροπύργου βράβευσε δύο αθλητές της περιοχής, τον χρυσό Παραολυμπιονίκη του Ρίο στην άρση βαρών Παύλο Μάμαλο και τον ασημένιο παγκόσμιο πρωταθλητή της ελευθέρας πάλης στη Γεωργία, Γιώργο Πιλίδη. Η εκδήλωση έγινε έξω από το δημαρχείο Ασπροπύργου.

Ο δήμαρχος Ασπροπύργου Νικόλαος Μελετίου και ο Οργανισμός Άθλησης και Φροντίδας Νεολαίας-Τρίτης Ηλικίας του Δήμου τίμησαν τους δύο αθλητές.

Ο Παύλος Μάμαλος, ένας γλυκός γίγαντας, έκανε όλη την Ελλάδα θα δακρύσει με την προσπάθειά του που του έφερε ένα χρυσό μετάλλιο και έκανε την γαλανόλευκη να υψωθεί στο ψηλότερο σημείο του κόσμου. Συγκίνηση και για τον «μικρό» Γιωρίκα που η πορεία του δείχνει ότι έχει λαμπρό μέλλον στην ελευθέρα πάλη.


Ταξίδι στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού με τη σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου

Τη δική της αύρα στην εκδήλωση του Ασπροπύργου έφερε η ποντιακής καταγωγής και παγκοσμίου φήμης σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου, η οποία παρουσίασε την «Ελληνική Ανθολογία» – ένα μοναδικό ταξίδι στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού, από τον Μάνο Χατζιδάκι και τον Μίκη Θεοδωράκη μέχρι τον Σταύρο Ξαρχάκο και τον Γιάννη Μαρκόπουλο.

Συμμετείχαν επίσης οι χορωδίες Cantabile και Cantabile junior του Δημοτικού Ωδείου Ζωγράφου, η παιδική-νεανική χορωδία του Πνευματικού Κέντρου Ασπροπύργου και η ορχήστρα Μόμπιλε. Στη μουσική διεύθυνση ήταν ο Θεόδωρος Ορφανίδης.

  • Φωτογραφίες: Μαρία Ρηγάτου / Facebook.