22 Σεπτέμβριος 2016, 17:21 - Τελευταία Ενημέρωση: 22 Σεπτέμβριος 2016, 17:21

Η απάντηση Ρέμου για τον Κεμάλ

  • Η απάντηση Ρέμου για τον Κεμάλ
    (Φωτ.: hurriyet.com.tr)

Έκπληκτος δηλώνει ο Αντώνης Ρέμος με «αυτά που διάβασε» σήμερα σε μερίδα του ελληνικού Τύπου, όπου παρουσιάστηκε η συνέντευξη που έδωσε ο ίδιος στην τουρκική εφημερίδα Hürriyet και στην οποία φέρεται να λέει πως «στη Θεσσαλονίκη υπάρχει το σπίτι όπου μεγάλωσε ο Ατατούρκ. Υπάρχει όμως και το σπίτι στο οποίο γεννήθηκε, σε ένα χωριό έξω από τη Θεσσαλονίκη, τον Λαγκαδά. Από εκεί είναι η οικογένειά μου. Είμαστε περήφανοι που στο χωριό μας γεννήθηκε ένας από τους μεγαλύτερους παγκόσμιους ηγέτες».

Ο γνωστός καλλιτέχνης εξέδωσε ανακοίνωση και αναφέρει ότι έχει γίνει λάθος στη μετάφραση ή ότι τα τουρκικά μέσα παρουσίασαν «με λανθασμένο τρόπο» τα λεγόμενά του. Ακόμη δηλώνει περήφανος μόνο για την καταγωγή του ως Έλληνας και επισημαίνει ότι ο ίδιος δεν έχει διάθεση να απολογηθεί σε κανέναν κι ο καθένας είναι ελεύθερος να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την τοποθέτηση του Αντώνη Ρέμου για το ζήτημα που προκάλεσε μεγάλο σάλο σήμερα, λίγο μετά την παρουσίασή του από τα ελληνικά ΜΜΕ. Το θέμα όπως δημοσιοποιήθηκε από την τουρκική εφημερίδα μπορείτε να το δείτε εδώ.