22 Σεπτέμβριος 2016, 12:48 - Τελευταία Ενημέρωση: 22 Σεπτέμβριος 2016, 12:59

Μεγάλη απώλεια για τις ελληνικές ιπποδρομίες

  • Μεγάλη απώλεια για τις ελληνικές ιπποδρομίες
    Το ΔΣ της Ιπποδρομίες ΑΕ, μέλη της ιπποδρομιακής κοινότητας και αναβάτες τηρούν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου ιδιοκτήτη δρομώνων ίππων, Γιώργου Πολίτη

Ένας από τους πιο σημαντικούς υποστηρικτές των ελληνικών ιπποδρομιών και από τους πιο αγαπητούς φιλίππους έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία μόλις 34 ετών. Ο ιδιοκτήτης δρομώνων ίππων Γιώργος Πολίτης υπήρξε από τους μεγαλύτερους λάτρεις του Ιπποδρόμου και του αλόγου, δείχνοντας έμπρακτα την υποστήριξή του ακόμα και σε δύσκολες περιόδους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και όλοι οι υπάλληλοι της Ιπποδρομίες ΑΕ είναι συντετριμμένοι από την απώλεια ενός νέου ανθρώπου γεμάτου ζωντάνια και αγάπη για το χώρο του Ιπποδρόμου, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για την ξαφνική απώλεια του Γιώργου και εύχονται στην οικογένεια και τους οικείους του καλό κουράγιο και δύναμη.

Ως ελάχιστο φόρο τιμής, κατά τη διάρκεια της 32ης Ιπποδρομιακής συγκέντρωσης την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016, και συγκεκριμένα πριν από την έναρξη της 2ης Ιπποδρομίας όπου παρευρέθηκε σύσσωμη η ιπποδρομιακή κοινότητα, κατά την οποία θα διαγωνιζόταν ο Κέιπ Ραθ, ένα από τα άλογα του Γιώργου Πολίτη, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή.


Ύστατο χαίρε από τους αντιπροέδρους της Ιπποδρομίες ΑΕ, Σπύρο Φωκά και Οδυσσέα Χριστοφόρου

Η Ιπποδρομίες ΑΕ, μέλος του Ομίλου ΟΠΑΠ, θα προβεί στις παρακάτω ενέργειες:

  • Αντιπροσωπεία του Διοικητικού της Συμβουλίου θα παραστεί στη νεκρώσιμο ακολουθία.
  • Θα κατατεθεί το ποσό των 1.000 ευρώ στο Ταμείο Αναβατών με Αναπηρία.
  • Σε επόμενη συγκέντρωση θα διεξαχθεί ιπποδρομία προς τιμήν του Γιώργου Πολίτη, με ομώνυμο έπαθλο.