19 Σεπτέμβριος 2016, 10:10 - Τελευταία Ενημέρωση: 19 Σεπτέμβριος 2016, 10:28

Θεσσαλονίκη: Απίστευτο κομφούζιο στους δρόμους της πόλης και καραμπόλα

  • Θεσσαλονίκη: Απίστευτο κομφούζιο στους δρόμους της πόλης και καραμπόλα
    Θεσσαλονίκη υπό βροχή (φωτ. αρχείου: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Η απουσία λεωφορείων από τους δρόμους της Θεσσαλονίκης σε συνδυασμό με τη βροχή που πέφτει στην πόλη, δημιούργησαν από το πρωί κυκλοφοριακό κομφούζιο σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης. Μποτιλιαρισμένοι δρόμοι, μικροσυγκρούσεις οχημάτων και γεμάτες πιάτσες ταξί, συνθέτουν την εικόνα της πόλης, η οποία ξύπνησε σε καθαρά φθινοπωρινό σκηνικό.

Πολλαπλή σύγκρουση αυτοκινήτων σημειώθηκε νωρίτερα στην αερογέφυρα της Βούλγαρη και είναι μεγάλη η ουρά των οχημάτων που σχηματίστηκε στο σημείο, στο ρεύμα εισόδου της πόλης. Με χαμηλές ταχύτητες διεξάγεται η κυκλοφορία σε κεντρικές οδικές αρτηρίες, όπως η Τσιμισκή, η Εγνατία, και η Βασ. Όλγας, ενώ το ίδιο ισχύει στην Περιφερειακή Οδό, κυρίως στο ρεύμα προς δυτικά, όπου παρατηρείται μεγάλος όγκος οχημάτων.

Ταλαιπωρία υφίσταται για μία ακόμη μέρα το επιβατικό κοινό της Θεσσαλονίκης, εξαιτίας της επίσχεσης εργασίας στην οποία προχώρησαν οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, με συνέπεια να μην κυκλοφορεί για τρίτο συνεχόμενο 24ωρο κανένα αστικό λεωφορείο στην πόλη. Οι περισσότεροι είναι αναγκασμένοι να πάρουν ταξί για να πάνε στις δουλειές τους, ενώ άλλοι αψηφώντας τις καιρικές συνθήκες επέλεξαν να φτάσουν στον προορισμό τους με τα πόδια.