15 Σεπτέμβριος 2013, 12:00 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:05

Το οκταήμερο ξεφάντωμα στις γιορτές Παλιάς Πόλης στην Ξάνθη

  • Το οκταήμερο ξεφάντωμα στις γιορτές Παλιάς Πόλης στην Ξάνθη

Ο Σύλλογος Ποντίων Ν. Ξάνθης κι ο Σύλλογος Ποντίων χορευτών Τραντέλλενες πήραν μέρος στο οκταήμερο ξεφάντωμα στις γιορτές Παλιάς Πόλης στην Ξάνθη. Φωτογραφίες θα δείτε στο τέλος του κειμένου.

Μετά την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων, ο πρόεδρος των Τραντέλλενων Ξάνθης στέλνει ευχαριστήριο και συγχαρητήριο μήνυμα.

"Ένα μεγάλο μπράβο στα μέλη του Συλλόγου που ο καθένας βοήθησε με όποιο τρόπο μπορούσε.

Σας ευχαριστούμε παιδιά με τα κίτρινα μπλουζάκια!!!!! Όσο ο Σύλλογος έχει ανθρώπους σαν κι εσάς, δεν φοβάται τίποτε.

Ευχαρίστουμε τον Γιώργο Ορφανίδη και τον Αντώνη Νικηφορίδη, γιατί μόνο αυτοί τολμάνε και αντέχουν να εμφανίζονται 8 συνεχόμενες μέρες (πολλές από αυτές με αρκετό κρύο) στο ίδιο μέρος, σεβόμενοι τους ανθρώπους που έρχονται να τους ακούσουν και δίνοντας την ψυχή τους για να περάσουν όλοι καλά!!!!

Ευχαριστούμε και τα άλλα μέλη της ορχήστρας μας - τον Στέλιο Κολοβό (αντιπρόεδρο του Συλλόγου μας) και τον Δημήτρη Κυριακίδη (ίσως το πιο δραστήριο μέλος του Συλλόγου μας).

Ευχαριστούμε τον Γιάννη Τσιτιρίδη, τον Κούλη Τριανταφυλλίδη και τον Θωμά Μπαϊραχτάρη που βοηθήσαν κι αυτοί να γίνουν τα βράδια μας πιο όμορφα.

Ευχαριστούμετον μεγάλο Λάζο Τερζά για τις υπέροχες στιγμές που μας χάρισε, γιατί μας έκανε να συγκινηθούμε, να ανατριχιάσουμε, να κλάψουμε...........

Τέλος ευχαριστούμε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας, που στηρίξατε το Σύλλογό μας, που μας δείξατε την αγάπη σας. Η παρουσία σας στο στέκι μας ήταν τόσο μεγάλη, που μας φορτώνει ευθύνες για να γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Το μόνο βέβαια που μπορούμε να σας υποσχεθούμε είναι ότι όσο ο Σύλλογος μας έχει τέτοια μέλη όπως τώρα, εμείς δεν θα σας απογοητεύσουμε ποτέ!!!!!!!!!!!

Να είστε πάντα καλά ΤΡΑΝΤΕΛΛΕΝΕΣ και του χρόνου με υγεία!!!" 

Χατζησάββας Κώστας
Πρόεδρος των ΤΡΑΝΤΕΛΛΕΝΩΝ της Ξάνθης

Δείτε τις φωτογραφίες...

Gallery