14 Σεπτέμβριος 2016, 22:04 - Τελευταία Ενημέρωση: 14 Σεπτέμβριος 2016, 21:10

ΟΠΑΠ και ΚΑΕ Ολυμπιακός μαζί για τα επόμενα δύο χρόνια

  • ΟΠΑΠ και ΚΑΕ Ολυμπιακός μαζί για τα επόμενα δύο χρόνια

Η Ελληνικά Λαχεία (εταιρεία του ομίλου ΟΠΑΠ) και η ΚΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασαν σήμερα την ανανέωση της χορηγικής τους συνεργασίας για τις αγωνιστικές περιόδους 2016-2018. Μέγας Χορηγός της ΚΑΕ Ολυμπιακός θα είναι το ΣΚΡΑΤΣ και το λογότυπο του θα προβάλλεται σε όλες τις επίσημες εμφανίσεις της ομάδας.

Η χορηγική συνεργασία του ΟΠΑΠ, του κορυφαίου ομίλου στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα, και της ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει ήδη συμπληρώσει πέντε χρόνια και είναι μια από τις μακροβιότερες στον ελληνικό αθλητισμό.

Ο προπονητής των Ερυθρόλευκων Γιάννης Σφαιρόπουλος υποσχέθηκε σκληρή δουλειά «για να συνεχίσουμε να είμαστε πρωταθλητές στην Ελλάδα και να διεκδικήσουμε και το Final 4, το πρωτάθλημα Ευρώπης και το Κύπελλο Ελλάδος, ούτως ώστε όλοι οι χορηγοί και συνεργάτες μας να είναι περήφανοι για τη συνεργασία και τη σύνδεση τους μαζί μας».


Ο αρχηγός των Ερυθρόλευκων Β. Σπανούλης με τον διευθύνων σύμβουλο του ΟΠΑΠ Ν. Κόουπ

Ο αρχηγός της ομάδας Βασίλης Σπανούλης ευχαρίστησε εκ μέρους όλων των παικτών τον ΟΠΑΠ για τη συνεργασία. «Αυτή η μεγάλη διαχρονική σχέση που έχει η ομάδα μας με τον ΟΠΑΠ δείχνει τον τρόπο με τον οποίο σκέφτονται και λειτουργούν οι διοικήσεις των δύο οργανισμών. Η αφοσίωση και ο σεβασμός είναι  στοιχεία που μας διακατέχουν ως ομάδα και για αυτό το λόγο όλους τους υποστηρικτές μας και συνεργάτες μας τους θεωρούμε μέρος της προσπάθειάς μας, μιας προσπάθειας που  κάνουμε για να βρισκόμαστε στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης», τόνισε.

Ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ και πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ελληνικά Λαχεία Ντάμιαν Κόουπ, μιλώντας στην παρουσίαση που έγινε στα νέα ιδιόκτητα γραφεία του ΟΠΑΠ, δήλωσε: «Με την ΚΑΕ Ολυμπιακός, μία από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες μπάσκετ, μας συνδέει μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης η οποία στηρίζεται στην άψογη και αμοιβαία συνεργασία. Στους στρατηγικούς στόχους του ομίλου ΟΠΑΠ είναι η επένδυση στον ελληνικό αθλητισμό και την κοινωνία.


Από αριστερά: Ν. Λεπενιώτης, Χ. Σταυρόπουλος (γενικός διευθυντής ΚΑΕ Ολυμπιακός), Ν. Κόουπ, Πετρ Ματεγιόφσκι (γενικός διευθυντής Μάρκετινγκ ΟΠΑΠ) 

»Η πολυετής και άριστη συνεργασία μας με την ΚΑΕ Ολυμπιακός αποδεικνύει περίτρανα ότι η μεθοδικότητα και ο συνεπής σχεδιασμός είναι απαραίτητα συστατικά για την ανάπτυξη και προώθηση του αθλητισμού. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον Ολυμπιακό και θα είμαστε εδώ να στηρίξουμε την πορεία του και να συνεχίσουμε αυτή την τόσο επιτυχημένη και δημιουργική σχέση».

Στην παρουσίαση της χορηγικής συνεργασίας παρευρέθηκαν ακόμη οι Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου, Ντάνιελ Χάκετ, Βαγγέλης Μάντζαρης, Πάτρικ Γιανγκ καθώς και ο διευθυντής Μάρκετινγκ και Εμπορικής Ανάπτυξης της ΚΑΕ Ολυμπιακός Νίκος Λεπενιώτης και ο brand manager της ομάδας Κίμων Σακκόπουλος.