12 Σεπτέμβριος 2016, 09:43 - Τελευταία Ενημέρωση: 12 Σεπτέμβριος 2016, 09:41

Ιβάν Σαββίδης: Αγοράζω όποιο κανάλι δεν πήρε άδεια!

  • Ιβάν Σαββίδης: Τα οικονομικά μου είναι διαφανή, θα αποκτήσω κανάλι
    (Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Συμέλα Παντζαρτζή)

Για μια ακόμα φορά ο Ιβάν Σαββίδης –το όνομα του οποίου αναφέρεται στη μήνυση που κατέθεσε ο Alpha και αφορά το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες–, ταράζει τα νερά. Μιλώντας στην εκπομπή «Αθλητική Κυριακή» της ΕΡΤ, ο επιχειρηματίας έκανε ανοιχτή πρόταση τόσο στον Δημήτρη Κοντομηνά, όσο και στους υπόλοιπους καναλάρχες που δεν πήραν μία από τις τέσσερις άδειες.

Σαββίδης: Κι αυτήν την ανακοίνωσή μου ας τη λάβουν ως επίσημη προσφορά όλοι αυτοί οι οποίοι, χάνοντας την άδεια τους, είναι έτοιμοι να κάνουν απολύσεις εργαζομένων.

«Είμαι έτοιμος, στο πλαίσιο της προστασίας των θέσεων των εργαζομένων, να προτείνω σε οποιοδήποτε κανάλι από αυτά που έχασαν στο διαγωνισμό, και μεταξύ αυτών και στον κύριο Κοντομηνά και στο κανάλι Alpha, να πουλήσουν το κανάλι τους, κι εγώ εγγυώμαι ότι οι θέσεις εργασίας θα διατηρηθούν», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως τόνισε, η πρόταση ύψους 61,7 εκατ. που κατέθεσε στο πλαίσιο του διαγωνισμού δείχνει τη σοβαρότητα των προθέσεων του. Εξήγησε ότι ο χώρος των media στην Ελλάδα τον ενδιαφέρει, και αναφερόμενος στο πώς θα μπει σε αυτό τον «χάρτη» ανέφερε: «Εγώ θα μπορέσω να βρω έναν αλγόριθμο και θα προσπαθήσω να μπω σε μια συνέργεια με τα πρόσωπα που κέρδισαν την άδεια. Είμαι έτοιμος να προσφέρω τέτοιους όρους σε αυτούς που έχασαν την άδεια, που θα τους επιτρέψουν να διατηρήσουν τις θέσεις εργασίας».